≫ 

12 horoskopskih znakova, 12 paranoja: Od čega najviše zazire vaš znak?

Sami sebi smo najveći naprijatelji - jedna je od najtačnijih rečenica koje su izgovorene. Ona se potvrđuje i u zodijaku kroz najveće strahove znakova koji neretko prerastaju u paranoju

  • 1
paranoja, strah Pixabay.com

Svako od nas je paranoičan u vezi sa nečim i sumnja u nešto. Verovatno ste se nekad zapitali „da li nam prate svaki korak preko interneta“, „da li mi je neko uzeo novac ili sam stvarno toliko potrošio“, „da li je moguće da ona nikad ništa loše nije rekla o meni“ i slično. Kada su horoskopski znaci u pitanju, paranoje su se razvile iz njihovih najvećih strahova, a svaki od znakova pretera ponekad u svojim neracionalnim mislima, piše YourTango.

Evo zbog čega znaci zodijaka postaju paranoični.

Ovan

Ovan se plaši da ne drži sve pod kontrolom i nikad se ne oseća lošije nego kad ne može da ima sve konce u rukama, bilo da se radi o ljudima ili nepredviđenim okolnostima. On tada počinje da preispituje sebe i svoju snagu, na koju je najponosniji. Njegov najparanoičniji strah je da će organizovati okupljanje na kom se niko neće pojaviti.

Bik

Bik se užasava toga da ne bude prvi u nečemu, jer u njegovoj glavi ništa drugo ne dolazi u obzir. On želi da vam bude najvažnija osoba na svetu, a ako mu se učini da to nije tako, biće toliko okrutni prema sebi kao da se ceo njihov svet srušio i da nema nade da ikad sve dođe na svoje.

Blizanci

Blizanci ne mogu da se posvete nečemu i beže od toga što je dalje moguće. „Šta ako moram? Šta ako oni traže nešto od mene?“. Oni ne žele da dele sebe ni sa kim, pa kada se nađu u situaciji gde to moraju da urade, padaju u očaj. Misao o rasporedima, planiranju ili predavanju jednoj ideji skoro ih fizički boli.

maska, horoskop Pixabay.com

Rak

Rakovi se plaše svega i paranočini su pri pomisli da će ih taj strah savladati. Oni vole da ih mi vidimo kao čvrste osobe, samostalne i mudre, a duboko u sebi su uplašeni čak i da izađu iz kuće. Rak se plaši da će se razboleti ako izađe na hladno, pa ostaje u kuću, jer ga hvata paranoja od pomisli na bolest.

Lav

Lav se užasava od straha da se neće svideti ljudima. On kroz život ide smatrajući da ga svi na svetu ludo vole – zbog njegovog šarma, izgleda, topline i druželjubivosti. Ali ako Lava stavite u sobu u kojoj niko ne zna ko je on, izbezumiće se, postaće paranoičan i počeće da sumnja u sebe.

Devica

Device preteruju u razmišljanju, a kada sve preturate po glavi po nekoliko pta, postajete paranoični i po pitanju najbanalnijih stvari. Devica se plaši svega što bi se moglo desiti. Ako sedne u auto, preznojiće se pri pomisli šta bi bilo ako bi imala saobraćajku i koliko bi je to koštalo. Finansije najviše opterećuju ovaj znak zodijaka i od pomisli na siromaštvo hvata ih panični strah.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Logika

    2. februar 2020 | 10:52

    A za device lažu pa samo tako, to je bre najjači znak u horoskopu i boli ga ćoš sobe za sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA