• 7

Mračne strane svakog horoskopskog znaka: Blizanci su dvolični, a Jarci se stalno prave pametni

Sunce u našem horoskopskom znaku otkriva puno toga, ali ne sve. Potpuno drugačiji odraz naše ličnosti leži u senci i moramo ga razotkriti kako bismo bolje upoznali sebe

  • 7

Suština onoga ko jesmo predstavljena je u neprestanoj sprezi suprotnih odlika našeg duha. Svetlost prati tama, radost prati tuga, dan prati noć, itd. Naše senke nam pružaju dublji uvid u sopstveni potencijal, koji miruje sve dok ga ne spoznamo. Ne smemo se plašiti svojih senki. One su deo ravnoteže koja se oslikava i u načinu na koji naši horoskopski znaci upravljaju našom sudbinom.

Toliko se priča o moćnim svojstvima koja poseduju zodijački znaci napajani Suncem, ali se malo govori o polaritetu koji se krije iza tog vela svetlosti. Svako od nas poseduje određene karakterne osobine na koje utiče poredak zvezda i planeta kakav je vladao u trenutku našeg rođenja. Tek kada zavirimo u mračnu stranu svog horoskopskog znaka, shvatićemo celokupni potencijal koji nam univerzum daruje, a koji nam otvara put ka isceljenju i osnaženju.

Ovan (21. mart - 19. april)

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Vama upravlja Mars, bog rata, što može dovesti do burnih osećanja kojih morate biti svesni, kako biste ih obuzdali. Ovnovi su poznati po svojoj vatrenoj naravi, ljubomori i nestrpljenju. Kada ste neraspoloženi, ponašate se impulsivno. Vaša dualnost leži upravo u vašoj sposobnosti da budete ili strastveni vođa ili predani borac protiv zavedenog poretka. Ključ leži u strpljenju. Dajte sebi priliku da saslušate druge i znaćete kuda da usmerite svoj vatreni temperament.

Bik (20. april - 20. maj)

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Vama upravlja Venera, boginja ljubavi, pa stoga vaša senzualnost odiše sirovom energijom u svom telesnom obliku. Kao i drugi zemljani znaci, nosite se sa nepopustiljivošću svog karaktera, ali i nastojanjem da uvek postupite ispravno. Kako biste pronašli balans, morate obogatiti svoj duh poletnom energijom. Nikada se nemojte odreći svoje zemljane čvrstine, ali dozvolite sebi fleksibilnost i više rasterećenosti.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Vi ste oličenje dvojnosti sami po sebi. Istovremeno možete ispoljavati i svoju kreativnu i društvenu stranu. Vaša mračna strana leži u činjenici da izbegavate da igde pustite korene, pa zbog toga letite od jedne avanture, hobija ili interesovanja do drugog. U vama se vodi neprestana borba sa vezivanjem i anksioznoću. Sve što vam je potrebno jeste sloboda, rasterećena ljubomore i zavisti, i neko ko će vas prizemljiti onda kada je potrebno.

Rak (20. jun - 22. jul)

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Vi ste jedan od najemotivnijih vodenih znakova. Vama upravlja Mesec, koji značajno utiče na plime u vašem srcu. Te plime vas, nažalost, čine vrlo ranjivim i sklonim emotivnoj iscrpljenosti, koja dalje otvara vrata depresiji. Ključ vašeg uspeha je da prepoznate šta to izaziva emotivna previranja u vama, a da, zatim, oformite određenu perspektivu koja će vam pomoći da na stvari gledate jasnije. Kada osetite da ste izgubili ravnotežu, oglasite se povodom onoga što vas muči pre nego što stvari izmaknu kontroli.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

S obzirom na to da ste rođeni vođa, često preuzimate uzde i trudite se da rukovodite situacijom. Ali i vas, kao i svakog vođu, pritiska teret odgovornosti, bez obzira na to da li ste zaista dužni da je snosite. Morate da izbegavate upravljanje tuđim životima i odlukama. Ne dozvolite da vas plamen vaše prirode saosećajnog i toplog bića sagori. Imajte obzira na to kako vaš vatreni karakter deluje na one koji su mirniji i pasivniji od vas.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Vi ste perfekcionista kome detalji ne mogu da promaknu. U skladu sa svojom prirodom zemljanog znaka ste organizovani i prizemni. Zbog toga što se odlikujete istančanom saosećajnošću i ljudskošću, često zaboravite na svoje emotivno zdravlje. Upravo je to zanemarivanje sopstvenog duha vaša mračna strana, koja vam utire put prema anksioznosti i opterećivanju. Opustite se i nemoje dozvoliti svojoj perfekcionističkoj naravi da vas drži kao zatvorenika. Pronađite balans u povremenoj spontanosti.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Horoskop 2018 vaga

Foto ilustracija: Telegraf

Vama je nužna ravnoteža po svim poljima. Zbog toga što toliko vrednujete apsolutnu harmoniju, preti vam rizik od toga da ne zapadnete u pasivnost. Koči vas vaš strah da uzburkate vodu. On vas čini neodlučnim, ali nemojte se plašiti sukobljavanja onda kada je potrebno. Ključno je da podelite svoje nastojanje da postignete harmoniju sa drugima. Oni će u vama prepoznati diplomatu koji ima sluha za sve, ali ne smete tako olako žrtvovati sebe.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Horoskop 2018 skorpija

Foto ilustracija: Telegraf

Misteriozna i retko shvaćena osoba. Vi, u stvari, postajete snažniji kada ste opkoljeni tamom. Zbog toga što se lakše nego drugi znakovi nosite sa svojom mračnom stranom, pogrešno vas osuđuju da ste manipulativni i okrutni. Ipak, iznenadićete se saznanjem da vam nije u prirodi da gazite druge kako biste postigli svoj cilj. S obzirom na to kako se efikasno nosite sa svojim mračnim polaritetom, korisnije je poslati poruku drugim znakovima da to nije mana, već vrlo pozitivna odlika vašeg karaktera.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Horoskop 2018 strelac

Foto ilustracija: Telegraf

Vi bujate onda kada ste slobodni. Ipak, niste poznati po svom taktu, a i olako se otvarate drugima. Kao što je slučaj sa svakim drugim vatrenim znakom, morate biti svesni svoje snage. Strelci su lutlalice slobodnog duha. Uživate u avanturama kojima se ne nazire kraj. Pronađite sebi ravnog partnera za letenje i budite svesni da vaša vatra može da zaseni druge.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Horoskop 2018 jarac

Foto ilustracija: Telegraf

Vi ste ozbiljna, odlučna i vrlo vredna osoba. Vrlo ste inteligentni, ali vaša sklonost da na svako pitanje imate odgovor vas čini rigidnim u očima drugih. Vi ste zemljani znak i važno je da naučite da priznate da ponekad niste u pravu. Onda kada postanete svesni svoje krutosti i dozvolite sebi da budete fleksibilni, čuda će se dogoditi, a pravi ljudi će vam hrliti u naručje.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Horoskop 2018 vodolija

Foto ilustracija: Telegraf

Kod vas je prisutna neobična dvojnost. Naime, tanka je nit između onoga što vas čini jakim i onoga što vas čini ranjivim. Mračna strana vam je sklonost da budete nedosledni. To je razumljivo, s obzirom na vaš slobodarski karakter, ali to je, ujedno, izvor tenzije u odnosu sa drugima. Vodolije su veliki umetnici, kreativni su i veoma osetljivi ljudi. Potrebno vam je vremena da se opustite u odnosu sa nekim, ali jednom kada se vežete, veran ste prijatelj i ljubavnik do kraja.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Horoskop 2018 ribe

Foto ilustracija: Telegraf

S obzirom na to da ste vodeni znak, vama upravljaju osećanja. Po prirodi ste trpeljivi i intuitivni, ali se neprestano borite sa upijanjem tuđih osećanja. Na sebe preuzimate teret tuđeg problema. Ovo je prvi korak ka anksioznosti i depresiji. Vi ste vrlo osetljivi i teško prihvatate kritiku. Ako ste svesni jačine svojih osećanja i dopustite drugima da upoznaju vašu prirodu, pronaći ćete način da vodite emotivno zdraviji život.

Video: Za ova tri horoskopska znaka februar je najgori mesec u godini

(N.I.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Astr

    Dragi jarcevi prethodne tri godine dobili ste posle trideset godina sjajne lekcije od Saturn ucitelja. Sada to primenjuje narednih trideset. Ako vas je namucio to je za vase najvece dobro. Zahvalite

  • Ha,ha

    Evo ga ovaj sto lupa minuse.Covek ima opasan problem a to ne vidi.

  • Jarac

    Hvala na pametnom savetu

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima