≫ 

Za ova tri horoskopska znaka februar je idealan mesec za ljubav i romantiku

Februar nam je uveliko stigao, a mnogi zaljubljeni parovi odmah pomišljaju na 14. februar, dan kada se širom sveta slavi jubav

  • 0
horoskop Ljubavne kombinacije ovih horoskopskih znakove se uvek tragično završe Foto: Pixabay.com

Iako bi svaki horoskopski znak želeo da uživa u romantici, samo tri znaka će imati najlepši mesec pred sobom kada je reč o ljubavi.

Reč je o Ovnovima, Strelcima i Ribama.

Kako biste bolje razumeli šta će vam romantični februar doneti u nastavku pročitajte zašto će ovaj mesec biti najromantičniju za ova tri horoskopska znaka.

Ovan

Ovan, Astrologija, Horoskop Foto-ilustracija: pixabay

S planetom ljubavi i čulnih zadovoljstava, Venerom, koja prolazi kroz vaš znak ovog meseca nema sumnje da ćete se osećati najbolje u svojoj koži.

I pored toga što je ovo pakao od tranzita, posebno ako tragate za ljubavlju, postojaće ta opšta tema koja je vezana za vaše vrednosti i vrednovanje sebe.

Napeti kvadrat između Venere, Saturna i Plutona kroz vaš sektor karijere ukazuje da imate na čekanju jednu ili dve odluke vezane za vaš novac. Da li vas dovoljno vrednuju na poslu?

U međuvremenu samo nastavite dalje i slobodno recite onome koga simpatišete šta osećate.

Strelac

Strelac, Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto-ilustracija: pixabay.com

Ovaj mesec je idealan za zabavu. Sa boginjom ljubavi i lepote koja prolazi kroz vašu kreativnu petu kuću umetnosti, romantike i svega što je usresređeno na srce, nema sumnje da ćete žudeti za pažnjom.

Ovo je odlučan momenat da se prepustite svojim umetničkim željama, a pogotovu da se zaljubite. Tokom ovog meseca sve vaše će doći do izražaja, od prirodnih talenata do lične harizme.

Ipak, postojaće izazovni kvadrat između Venere, Saturna i Plutona u vašoj drugoj kući novca što ukazuje da se nešto vrti oko vaših finansija što će umnogome poljuljati vaše samopouzdanje, ali morate biti pripremljeni i na dobro i na loše.

Ribe

Ribe, Horoskop, Astrologija, Zodijak Foto-ilustracija: pixabay.com

Februar ste zaočeli sa šarmantnom Venerom u vašem znaku tako da ćete s razlogom blistati, sigurno do 07. februara.

Kada stigne u Ovna preko vaše druge kuće finansija, vrednosti i samovrednosti, osećaćete se samouverenije nego ikada.

Sunce će obasjavati vaš znak celog mesca pa ćete osećati veću energiju nego inače.

Postojaće izazovan kvadrat između Venere, Saturna i Plutona kroz vašu 11. kuću grupa i umrežavanja što znači da ćete možda morati da istupite i zauzmete svoj stav u timu ili možda čak u grupi prijatelja.

Video: Za ova tri horoskopska znaka februar je najgori mesec u godini

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA