• 3

Posledice ih uopšte ne zanimaju: 5 horoskopskih znakova koji se upuštaju u veze na poslu

Nepromišljene odluke imaju visoku cenu

  • 3

Stručnjaci za razvoj karijere savetuju da bi trebalo razdvojiti posao od privatnog života. Brzina savremenog života otežava ovaj zadatak, a jedan pogrešan korak poništava dugogodišnji trud.

Pojedini ljudi namerno mešaju posao i emocije želeći da ulepšaju jednolične dane na radnom mestu. Takođe, mnoge uzbuđuje opasnost da će biti uhvaćeni.

Problem nastaje kada nedostatak koncentracije smanjuje produktivnost. Misli lete ka pojavama koje se ne odnose na rad, a energija se troši uzalud. Šefovi imaju česte primedbe, a tu je i loša reputacija u kolektivu.

Simpatije između dve osobe u istoj kancelariji stvaraju neprijatnost čitavom okruženju. Svađe i raskidi čine poslovni odnos nepodnošljivim, pa pre ili kasnije neko mora da potraži novo radno mesto. Ukoliko poslovna politika zabranjuje zaposlenima da se zabavljaju sa kolegama, prestupnici često uživaju u ulozi buntovnika. Ipak, ljubavni krah uzrokuje nelagodnost koja danima progoni "grešnika".

Ovi horoskopski znaci najčešće padaju u iskušenje:

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Reč je o druželjubivim ljudima koji obožavaju da dele radni prostor sa zanimljivim osobama. Emocije čine da steknu pogrešnu sliku o okruženju, pa se dogodi da pređu granicu poslovnog odnosa. Najčešće se to dešava nenamerno, jer Blizanci žele da uspostave dublju konekciju sa svojim saradnicima. Kada pronađu osobu koja ih razume, uspostavlja se snažna veza na intelektualnom i emotivnom nivou, pa popuste sve kočnice.

Ovan

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Ovnovi su strastveni, ali nekada previše brinu o posledicama svojih dela. Kada istinski požele da budu sa nekim, nema mnogo kolebanja. Tada prelaze granicu između poslovnog i privatnog.

Nalet strasti i emocija najviše se odražava na njihovu produktivnost. Ukoliko im prija društvo nadređene osobe, neće mnogo razmišljati o šteti koja nastaje zbog afere sa šefom.

Vaga

Horoskop 2018 vaga

Foto ilustracija: Telegraf

Ovaj horoskopski znak brzo se vezuje za ljude, a to je slučaj i u poslovnom okruženju. Posao ide ukoliko između saradnika postoji strogo profesionalni odnos, ali Vage zbog srdačnog pristupa lako postaju meta osude i nepoverenja.

Miks posla i zadovoljstva se na početku čini kao primamljiva opcija, ali može doneti štetu od koje se Vaga teško oporavlja. Nesporazumi se događaju prilikom pogrešnog tumačenja potpuno čednih postupaka.

Bik

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Odlikuje ih samodisciplina, ali kada je nema, sa njima je nemoguće sarađivati. Ne vole da sebi uskraćuju zadovoljstvo i ne mare za posledice kada im se neko svidi. Vešti su u flertu i ne znaju da se obuzdaju, piše Your tango.

Mešanje posla i zadovoljstva za njih je sasvim normalna stvar. Mogućnost da sa saradnikom ili poslovnim partnerom provedu veče njima je apsolutno prihvatljiva. Problem nastaje kada pređu granice prihvatljivog ponašanja i postanu neprofesionalni.

Vodolija

Horoskop 2018 vodolija

Foto ilustracija: Telegraf

Nemaju ništa protiv ljubavnog zanosa na poslu, jer znaju da se nose za izazovom. Veoma su škrti sa emocijama i znaju kada pravi trenutak da upotrebe kočnice.

Krasi ih samopouzdanje, ponekad potpuno neutemeljeno. Zbog toga privlače ljubomoru, ali malo ko im može stati na put u sprovođenju svojih namera. Stalno menjaju mišljenje, pa im postupak od protekle nedelje danas deluje kao greška.

Video: Za ova tri horoskopska znaka februar je najgori mesec u godini

(N.N.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima