• 12

Ovih 5 bezobzirnih horoskopskih znakova nije briga za manire i tuđa osećanja

Ljubaznost nije na vrhu svačije liste prioriteta, a njeno odsustvo posebno je karakteristično za ove znake zodijaka

  • 12

Sigurno ste se sreli sa ljudima kojima ne obraćaju pažnju na to da li su prema vama ljubazni ili ne i ne uzimaju u obzir vaše potrebe i osećanja. Za takvo njihovo ponašanje možda je kriv horoskopski znak u kom su rođeni, jer neki od njih nemaju vremena za taktiziranje, dok drugi imaju druge razloge za takvo ponašanje.

Jarac

Horoskop 2018 jarac

Foto ilustracija: Telegraf

Jarčevi nisu neučtivi, nego su samo ambiciozni i fokusirani na svoj cilj. Oni mogu toliko da se udube u posao ili u nešto u šta su se uneli, da ni ne shvataju da su nepristojni. Oni nisu zlobni ni nepažljivi, nego samo nemaju vremena, jer imaju previše toga što treba da urade, pa se dešava da potpuno zaborave da vam se jave ili da ne obraćaju pažnju na ono o čemu im pričate. Imajte na umu da su Jarčeve namere dobre i da će oni uvek biti tu kada vam bude bila potrebna pomoć.

Ovan

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Ovnovi su previše nestrpljivi i impulsivni da bi bili ljubazni. Ponekad umeju da izgovore prvo što im padne na pamet, ne razmišljajući kako će se to odraziti na sagovornika. Ako imaju malo strpljenja i sve drže pod kontrolom, uspevaju da ne budu grubi i nepromišljeni. Kao i Jarčevi, i Ovnovi imaju mnogo toga što žele da obave i neće da gube vreme na stvari koje smatraju nepotrebnim.

Vodolija

Horoskop 2018 vodolija

Foto ilustracija: Telegraf

Vodolije ponekad mogu da deluju distancirano i rezervisano. One ne vole da učestvuju u tuđim drama i ne žele da postanu preterano emocionalne ni pred kim. Mogu biti izuzetno nepredvidljive, a ako ne žele da se bave nečim, mogu to saopštiti na grub način. Vodolije imaju mnogo toga na umu i uvek pokušavaju da nađu rešenje za probleme, pa nekad ne vode računa o tome da li su ljubazne.

Lav

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Lavovima se mnogo toga dešava u životu, a oni ne mogu da postignu da kako treba isprate sve to. Zbog toga ljubaznost nije na listi Lavovih prioriteta. Oni nisu neljubazni, nego su zbog svega onoga što imaju na umu često odsutni i mogu potpuno da zaborave na to da treba da budu ljubazni. Za Lavove je najbolje da se fokusiraju na jednu stvar, nego da se rasprostru na sve strane i nešto zabrljaju.

Devica

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Device previše razmišljaju o tome da li će biti ljubazne i da li će imati lepe manire. Zbog toga mogu delovati ljudima kao da su neljubazni, jer su previše odsečni u svom trudu. Rođeni u ovom horoskopskom znaku ne žele da povrede ničija osećanja, ali ponekad mogu biti do te mere ophrvani raznim stvarima koje su obećali da ljubaznost ostavljaju po strani. Zbog konstantne težnje za savršenošću dešava se da im je narušeno samopouzdanje, zbog čega se nekad ponesu i neljubazno, nesvesni da to rade.

Video: Za ova tri horoskopska znaka februar je najgori mesec u godini

(V. T.)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    Ziva istina za sve koje ja poznajem u ovim znakovima

  • 007

    Device su definitivno najgori licemeri,poznajem vise devica i sve su iste!!

  • PonosnaDevica

    Mlada sam lepa i dragi muzici unisticu ti zivot 😎😈ne znas kakvu zenu imas.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima