• 13

Kakvi su kao prijatelji? Škorpiji se nemojte zamerati, a sa Strelcima pazite šta pričate

Horoskop i prijateljstvo - ko je najverniji prijatelj od svih horoskopskih znakova?

  • 13

Astrolog Aleksandra Bjeljac objašnjava kako se svaki znak Zodijaka ponaša u prijateljskim odnosima.

Ko će vam biti naklonjen, a od koga možete da očekujete izdaju saznajte u nastavku teksta.

Ovan

Horoskop 2018 ovan

Foto ilustracija: Telegraf

Impulsivni, pravični, reagujete u trenutku tako da ste tu kada nekom zatreba pomoć - odmah. Mada ne razumete baš najbolje osobe sa konstantnim problemima i jednostavno nemate snage da to svakodnevno slušate i rešavate. Svu pozitivnu energiju prenosite na svoje prijatelje.

Bik

Horoskop 2018 bik

Foto ilustracija: Telegraf

Vama je potrebno vreme da nekoga zaista doživite kao prijatelja, ali kada se to desi i neko vam dokaže poverenje i privrženost, to je za sva vremena. Veoma ste tada privržen i pouzdan prijatelj. Više ste posesivni i volite da osoba koju smatrate prijateljem nikada vas ne poredi sa drugima. Cenite ljude koji su tu za vas kada je to potrebno.

Blizanci

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Više prijatelja imate, ali vi jednostavno verujete samo u sebe. Uglavnom imate pametna i logična rešenja za ljude u vašem okruzenju. Poznastva su vam spontana, slušate šta drugi pričaju i sve njihove probleme, ali i pamtite. Mislite, svaka informacija može dobro doći. Vrlo ste mudri u odnosu sa prijateljima i onima koji to nisu.

Rak

Horoskop 2018 rak

Foto ilustracija: Telegraf

Emotivni ste, ali ne tražite pomoć prijatelja. Očekujete da vama bliska osoba sama oseti šta vam treba. Pomalo ste nesigurni kao prijatelj. Sve zavisi od vašeg raspoloženja, ali hoćete da saslušate prijatelje dobro pre nego odreagujete na njihov problem.

Lav

Horoskop 2018 lav

Foto ilustracija: Telegraf

Uživate da pomažete drugima. Volite patnju i volite da vam prijatelji pokažu zahvalnost za vaša dobra dela. Više pomažete i tu su za druge, ne volite da tražite pomoć. To vam teško pada. Saosećajni ste i puni razumevanja, iako prijatelje kratko poznajete.

Devica

Horoskop 2018 devica

Foto ilustracija: Telegraf

Vi ste na zemlji i pribrani u svakom momentu. Sve što drugi ne mogu da reše, vi ste tu da se suočite sa realnim stvarima, i bez osećanja, realno i prizemno rešite problem. Dobar ste prijatelj, ali i jak neprijatelj.

Vaga

Horoskop 2018 vaga

Foto ilustracija: Telegraf

Delujete pomalo odsutno dok slušate druge, ali ste dobri prijatelji. Hoćete da posavetujete, dobro procenjujete stvari. Pravični ste. Samo vam je potrebno da vas ne uznemiravaju previše kada želite vreme samo za sebe. Retko tražite pomoć od prijatelja. Očekujete da se oni zanimaju za to kako ste i šta radite.

Škorpija

Horoskop 2018 skorpija

Foto ilustracija: Telegraf

Više ste opasni neprijatelji ako vas iznevere. Ali ste odani i verni prijatelji kojima slobodno mogu da se povere tajne. Vreme vam treba da steknete poverenje i nazovete nekog prijateljem. Volite svoj mir, a i osvetoljubivi ste. Dakle, sa vama treba samo iskreno.

Strelac

Horoskop 2018 strelac

Foto ilustracija: Telegraf

Vi ste pravi prijatelji! Sve ćete učiniti i dati sve od sebe da pomognete. Ali sa vama treba oprezno i treba izbegavati raspravu. Vama se ne treba zamerati, jer umete biti osvetoljubivi. Kada kažete nešto vi zaistai mislite. Idete u srž problema, direktni ste. Sa vama mogu samo ljudi koji misle slično kao vi.

Jarac

Horoskop 2018 jarac

Foto ilustracija: Telegraf

Za vas je potrebno vreme i strepljenje, jer teško stičete poverenje u ljude. Ali, kada se to desi tu ste uvek.  Iznenađujete svojom odanošću i time što ste tu kada vaši prijatelji imaju problem. Delujete hladno i rezervisano. Sve pamtite i teško praštate kada vas iznevere. Loši ste neprijatelji, ali kao prijatelji dobri.

Vodolija

Horoskop 2018 vodolija

Foto ilustracija: Telegraf

Gotovo uvek štitite i stajete iza svojih prijatelja. Brzo i lako sklapate prijateljstva i postajete jako brzo prisni sa ljudima. Kada su drugi u problemu, uvek ćete biti tu. Divni ste prijatelji na koje se uvek možete osloniti.

Ribe

Horoskop 2018 ribe

Foto ilustracija: Telegraf

Emotivni ste i intuitivni. Znate da uvredite, a tuđe tajne lako možete preneti drugima. Sa vama treba oprezno. Saosećate se sa prijateljima. I hoćete da se pozabavite njihovim problemima. Vi jednostavno osećate i slušate svoju intuiciju uvek, naravno i u odnosu sa prijateljima.

Video: Za ova tri horoskopska znaka februar je najgori mesec u godini

Za Telegraf.rs piše astrolog Aleksandra Bjeljac

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sudija Dred

    Obozavam blizance ali mudrost? Ne.

  • Jovica

    Koje su ovo nebuloze. A još veći fazon što neko veruje u to.

  • Zoran

    Skorpije neprastaju izdaju, a osveta za izdaju uvek smisljena da boli, sve je istina

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima