≫ 

Poslednja nedelja direktnog hoda Merkura: Evo šta morate uraditi pre nego što sve krene "nizbrdo"

Astrolog Jasmina Mrdalj u novoj astro-prognozi otkriva šta nas očekuje u nedelji pred nama

  • 0

Horoskop za ovu sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Device što će doneti radni elan već od ranog jutra.

Možete se probuditi ranije nego obično, obratite pažnju na snove i drugačije reakcije koje budete imali. Možete imati sjajne uvide i ideje putem snova ili poruka koje budu dolazile preko drugih ljudi, pesama, prijatelja.

Ponedeljak je odličan za projekte koje ste već započeli i aktivnosti i zadatke koji zahtevaju preciznost i detaljisanje. Obratite pažnju na svoje zdravlje, posebno u ponedeljak i utorak. Ne zanemarujte svoje telo i signale koje vam šalje. Stomak je osetljiva regija.

Tokom dana možete ući u rasprave koje će biti podstaknute dubokom analizom, ali i uviđanjem mana i nesavršenosti drugih ljudi kao i onoga što rade ili pak propuštaju da urade.Kritikovanje i sebe i drugih biće pojačano. Potpuno drugačije možete razumeti drugu osobu sa kojom ćete imati komunikaciju i kontakt. Takođe, možete se naći u ličnoj zavrzlami i konfliktu između logike i emocija.

Utorak je dan koji treba maksimalno posvetiti obavezama, aktivnostima, preciznim dogovorima i satnici. Ovog dana radite sve ono što vas vodi u svetliju ili uspešniju budućnost. Posvetite se fizičkim aktivnostima, treninzima i sportu. Tog dana energija ima maksimalnu potrebu da se oslobodi, pa se distancirajte od svađa i svađalački nastrojenih osoba, posebno u večernjim časovima.

Sreda je dan u kojem ćemo se više posvetiti odnosima i harmonizaciji sopstvenog života. Emotivni i poslovni partnerski odnosi su aktuelni naredna dva i po dana, ali vam se neće dopasti nešto što ćete uočiti unutar njih.

Nezadovoljstvo će se nastaviti i u četvrtak kada će se pojačati očekivanja a mnogo manje će biti prisutna materijalizacija istih. Mnogi parovi će se naći u izazovnim situacijama, te je savet da ne podležu strahovima, manipulaciji i distanciranju, već da se pokuša naći kompromisno rešenje kroz racionalnu komunikaciju i iznošenje problema koji svaki partner vidi kao problem. Koja očekivanja nisu ispunjena od strane druge osobe.

pun mesec, horoskop, supermesec foto: pixabay.com

U petak Mesec prelazi u znak Škorpije što nam donosi opsesije, strahove vezane za egzistenciju, materijalnu sigurnost, ali i ljubomoru i posesivnost. Već od ranog jutra vas mogu izbaciti iz takta određene nenadane situacije i izazovi. Budite oprezni sa finansijama. U petak veče možete izgladiti određene konflikte. S obzirom da je Dan zaljubljenih rasplamsajte emocije i podstaknite strast. Mars je na 29. stepenu znaka Strelca i može donositi sukobe pa pokušajte da obuzdate bes.

To je aktuelno i u subotu, pa je savet da pokušate da kanališete energiju i promenite neke navike kod sebe. Izađite iz šablona i uobičajenog načina ponašanja.

U nedelju Mars prelazi u znak Jarca što će kod mnogih doneti potrebu da neke stvari kod sebe i u svom životu iz korena promene. Cele nedelje je potreban oprez u komunikaciji, sa papirima, prilikom dogovora i u saobraćaju, zbog Merkura koji zaustavlja svoj direktan hod da bi za nedelju dana krenuo retrogradno.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Za ova tri horoskopska znaka februar je najgori mesec u godini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA