Svaki horoskopski znak drugačije doživljava zajednički život: Saznajte na vreme ko vama odgovara

Zajednički život sa emotivnim partnerom je uzbudljiv korak u vezi

  • 5
Horoskop, Ribe, Ljubav Pixabay

Iako ne postoje dva potpuno ista čoveka, horoskop može da vam pruži uvid u ličnost i na koji način osoba rođena pod određenim horoskopskim znakom želi da živi zajednički život.

Svaki horoskopski znak ima svoj karakter i kvalitet. U nastavku možete da proverite svoj znak ili znak vašeg emotivnog partnera kako biste imali predstavu o tome kako bi vaš zajednički život izgledao.

Ovan (21. mart - 19. april)

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Ovan želi svaki dan da učini uzbudljivim i to neće menjati samo zato što neko živi sa njim. Ovnovi ponekad toliko budu zaokupljeni time da zapostave obaveze kao što je plaćanje računa, što će izazvati zabrinutost kod partnera i neprijatnu situaciju. Međutim, ako imaju partnera koji se ne boji da glasno prenese svoju zabrinutost, Ovnovi će se osećati dovoljno prijatno da se prilagode i preuzmu vodeću ulogu u njihovom novom domu.

Bik (20. april - 20. maj)

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Ako želite da živite sa Bikom tako će se i desiti: živećete vi sa njim, a ne on sa vama. Bikovi su navikli da stvari rade na svoj način i vrlo jasno će dati na znanje da im je potrebno vreme samo za njih. Bikovi imaju svoj način na koji obavljaju poslove i svoju rutinu kako ih obavljaju. Oni znaju gde svaki deo nameštaja treba da stoji i kako da se nose sa svakodnevnim poslovima. Od njih možete očekivati i dozu tvrdoglavosti, ali sve dok se vodi jasan i razuman razgovor, oni su spremni i na kompromise.

Blizanci (21. maj - 20. jun)

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Živeti sa Blizancima znači očekivati neočekivano svaki dan. Nikada ne znate u potpunosti šta će da urade ili da kažu, što je verovatno i razlog zašto ste se zaljubili, ali zajednički život je potpuno druga stvar. Blizanci obično nisu dosledni u održavanju kuće, ali će zato biti potpuno informisani o najnovijim trendovima kako bi vaš zajednički dom uredili da izgleda lepo. Kada uđu u rutinu, mogu da postanu nemirni. Tada će verovatno želeti da promene stvari kako bi osetili svežinu novog, a ovo može da bude stresno za partnera koji preferira da stvari ostanu onakve kakve jesu. Sve dok imaju nekog ko je fleksibilan i ko ih razume, Blizancima će napraviti da stvari funkcionišu za oboje.

Rak  (21. jun - 22. jul)

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Zajednički život je uzbudljiv za Raka i činjenica je da će svoje slobodno vreme provoditi sa partnerom. Sa uzbuđenjem će raditi sitnije i krupnije prepravke prostora samo da bi se njih dvoje osećali kao kod kuće. Oni će paziti na partnera i brinuti se o njemu jer je to njihov način funkcionisanja. Staviće slike voljenih osoba na zidove, omiljena hrana će se naći u frižideru, a omiljene serije biće spremne za gledanje. Oni će želeti veći deo svog slobodnog vremena da provedu u kući , te ako je njihov partner više osoba koja voli da boravi van kuće i da se druži sa prijateljima, to može da stvori zategnut odnos između njih na početku njihovog zajedničkog života. Rakovi jednostavno vole da budu domaćini i samo se treba prilagoditi tome.

Lav (23. jul - 22. avgust)

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Da li će prvi da uleti u kupatilo? Sto posto. Ali, samo zato što su navikli da dobijaju najviše pažnje, to ne znači da neće živeti u skladu sa nekim. Lavovi više uživaju da izlaze nego da ostaju kod kuće, pa im držanje kuće u savršenom redu nije uvek prioritet. Međutim, Lavovi poštuju svoj dom, kao i svog partnera. Ako je njihov partner pokazuje odobravanje i zahvalnost kad god Lav uradi nešto oko kuće, verovatno će doživeti da se to dešavati sve više i sve češće.

Devica (23. avgust  - 22. septembar)

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Na prvi pogled ideja o zajedničkom životu bi mogla da bude neodoljiva za Devicu. Iako razumeju da nisu svi kao i oni, Device ne mogu da odole svom unutrašnjem glasu koji kaže: „Zašto ne bismo radili stvari na moj način? Jasno je da je bolje“. Devica je provela mnogo vremena da usavrši svoju rutinu i, kako je to za nju najefikasniji način, kada neko uđe u njen život -  to joj poremeti ravnotežu. Možda će morati malo da se pomuči i preoblikuje to što je napravila da bi smestila nekog drugog pored sebe, ali život sa nekim je podstiče da se malo opusti i shvati da ne može da kontroliše baš sve.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Horoskop 2018 vaga Foto ilustracija: Telegraf

Vage imaju smisao za dekoraciju enterijera i neće prihvatiti tako lako da ga ponovo preurede. Ako se useljavaju u tuđi prostor, suptilno će da podstaknu svog emotivnog partnera da uradi izmene prema njihovim idejama. Iako znaju da naprave da sve izgleda sjajno, nisu preterano uredne. Vage mogu biti pomalo lenje, pa je komunikacija nužno sredstvo kako bi znale šta se od njih očekuje. Vage žele da njihov partner bude sretan i uradiće sve što je potrebno, ali ako ne postoji jasna komunikacija neće ni znati kako to da urade.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Horoskop 2018 skorpija Foto ilustracija: Telegraf

Nije tajna da su Škorpije navikle na privatnost, što će verovatno da se izrazi tako što će tražiti prostor za sebe. Škorpija će zajednički dom održavati besprekorno samo zato što previše poštuju sebe da bi ostavila stvari u neredu i očekuje to isto od partnera. Škorpija može da oseća neko vreme kao da živi odvojeno od svog partnera, ali kako vreme bude prolazilo, njihov zajednički život će to i postati. Živeti zajedno nije mali korak i predstavlja invaziju na njihov osećaj privatnosti, ali se Škorpije ne bi odlučile za zajednički život da to nisu htele da urade.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Horoskop 2018 strelac Foto ilustracija: Telegraf

Strelac je osoba sa kojom je lako živeti, ali su i neverovatno nezavisni. Predlog da živite zajedno može da bude uzbudljiv, ali isto tako traži i veliko prilagođavanje. Strelčevi su navikli da odgovaraju samo sebi, pa u početku to može biti teška promena kada moraju da se „pravdaju“ i nekome drugom. Mnogo nedovršenih projekata, poslova i ideja će biti vrlo očigledno ali komunikacija sa njim nije teška. Ponekad partner može da oseća kao da Strelac nije prisutan i više se može ponašati kao cimer nego emotivni partner, ali ako sa njim razgovarate na tu temu, on je više nego voljan da sasluša. Strelčevi veoma cene kada je neko otvoren prema njima po pitanju onoga što nekome smeta.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Horoskop 2018 jarac Foto ilustracija: Telegraf

Jarčevi su navikli da žive sami, pa odluka o zajedničkom životu nije mala stvar za njih. Proveli su godine smišljajući najbolji način kako da završavaju svakodnevne zadatke i da im rutina savršeno funkcioniše. Oni marljivo vode računa o obavezama i uvek će na vreme baciti đubre, platiti račune ili složiti čist veš. Navikli su da budu pouzdana osoba i neće im smetati da nose veći deo obaveza u državanju kuće sve dok ne osete da partner to iskorišćava. Nisu navikli da pored sebe imaju drugu osobu oko koje će da rade ali će ih vrlo pažljivo ubaciti u svoj raspored.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Horoskop 2018 vodolija Foto ilustracija: Telegraf

Vodolije nisu navikle da dele prostor, pa je u početku potreban period prilagođavanja. Pomalo su neuredni ali samo zato što misle na „važnije stvari“. Ipak, oni neće dozvolite da u kući nastane haos i to isto očekuju od svog partnera. Verovatno će im trebati malo prostora da ostanu sami sa svojim mislima, ali vas neće totalno isključivati. Imaju tendenciju da su van kuće mnogo više nego u njoj, što može da izazove napetost, ukoliko je partner tip koji provodi više vremena kod kuće. Ipak, Vodolije podstiču otvorenu komunikaciju kako bi voljena osoba izrazila ono što je muči.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Horoskop 2018 ribe Foto ilustracija: Telegraf

Ako se oni pitaju, Ribe neće trošiti svoje vreme na detalje kao što je pranje sudova ili slaganje čistog veša, ali mogu da osete kada je to bitno njihovom partneru i tada će to i da urade. Ribe zajednički život vide kao snažan oblik intimnosti, pa će želeti da provode dosta vremena sa svojim emotivnim partnerom. Oni svoj dom vide kao utočište od spoljnog sveta i zato će se potruditi da kuća izgleda što udobnije. Možda će im biti teško da iznesu svoje mišljenje ukoliko dođe do neslaganja, ali ako se nađu u takvoj situaciji, to ih može i ohrabriti da govore o onome što im je potrebno.

(T.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA