≫ 

Četiri najluđa horoskopska znaka koja postaju posebno neurotična u vreme punog Meseca

Pazite se ovih horoskopskih znakova, naročito kada je pun Mesec

  • 7
mesec, horoskop Foto: Pixabay.com

Svaki horoskopski znak je u nekoj meri pod uticajem Meseca kada je pun.

Mesec može da nam pruži moć, magiju i čudesne misli. Prošlog vikenda svedočili smo pojavi Supermeseca poznatijeg kao Snežni Mesec, a 23. februara nas očekuje ulazak Meseca u Ribe.

Za neke horoskopske znakove efekti punog Meseca su mnogo jači nego što deluje na druge. Evo koji znakovi horoskopa važe za najluđe, a ova karakteristika im najviše dolazi do izražaja u periodima punog Meseca.

Strelac

Horoskop 2018 strelac Foto ilustracija: Telegraf

Poznat kao najotvoreniji znak horoskopa, Strelac se lako odriče svih granica kada nastupi pun Mesec. Tada kao da sva ta sloboda s kojom se oni povezuju iznenada postaje neobuzdana i labava.

Strelac u danima punog Meseca može da postane jako emotivan i osetljiv, a nakon što mu se ponovo javi njegova vizija, otići će i isplaniraće nešto ogromno za budućnost.

Moguće je da u ovom periodu Strelčevi postanu i pomalo neurotični.

Vaga

Horoskop 2018 vaga Foto ilustracija: Telegraf

Potrebno je jedno malo kosmičko dešavanje da se skala na Vagi poremeti i dođe do njenog disbalansa i čudnog ponašanja. Vage su inače poznate kao vrlo stabilne ličnosti. Ne vole da ispoljavaju svoja osećanja i uspevaju da budu dobar primer stoicizma i dobrog ponašanja.

Ipak, u vreme punog Meseca Vaga menja svoj lik i počinje da leti visoko. Tada nastupaju divlje ideje, strastveni momenti i pomalo samoosuđivanja.

Jarac

Horoskop 2018 jarac Foto ilustracija: Telegraf

U vreme punog Meseca Jarac dobija neverovatan nalet energije i uzbuđenja i spreman je da svojom pojavom zapali svet oko sebe, s izuzetkom što to ne mogu stvarno da urade, zar ne?

Kod nekih ovaj osećaj može da dovede do frustracije , ali dobra vest je što frustraciju mogu da pretvore u kreativnost, a upravo to i čine tokom perioda punog Meseca. Za kreativce, posebno pisce, ovo je vreme kada stvarate nešto zaista veliko.

Ovan

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Ovnovi, da li znate samo koliko izluđujete svoje roditelje? Kada je Ovan pod uticajem punog Meseca dobija se jedna ekspolzija emocija.

Verujte nam, ne znate šta znači prava ljubomora dok ne sretnete neurotičnog Ovna pod uticajem punog Meseca.

Ovnovi su definiivno na tronu najluđih znakova u vreme punog Meseca!

Video: Za ova tri horoskopska znaka februar je najgori mesec u godini

(B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA