≫ 

Ova tri astrološka para čeka najvatreniji Dan zaljubljenih do sada

Zvezde su se poklopile za njih, pa čak ni oni koji se nikada nisu međusobno privlačili neće moći da odole kada se sretnu sa parnjakom koji im je suđen 14. februara

  • 9
zvezde, nebo, zvezdano nebo, par, ljubav, sreća, horoskop Foto: Pixabay.com

Jedan od najromantičnijih dana u godini, Dan zaljubljenih, sve nam je bliže, a mnogi imaju svoje specifično viđenje na koji način on treba da protekne. Za neke od nas zvezde su rekle svoje, pa će za tri astrološka para ovo biti najseksualniji Dan zaljubljenih ikada.

Bez obzira na to da li se inače poklapate ili ne poklapate, zbog jedinstvene atmosfere za Dan zaljubljenih ova tri horoskopska para imaće najvatrenije praznik ikada.

Bik i Devica

Ova dva znaka će se slično osećati tokom Dana zaljubljenih i privlačiće ih energija onog drugog, naročito ako već dugo imaju želju da se razotkriju i pokažu ono što se krije ispod njihove površine. Bik će se zagrejati za Devicu i najverovatnije će to čuvati kao tajnu, dok će Devica iskoračiti iz svoje zone komfora i napraviti prvi korak ka Biku. Devicama je trenutno potrebno mnogo pažnje, a Bikovi su u potrazi za uzbudljivim prilikama.

Blizanac i Vaga

Ovo je veoma dinamičan par i njihova mentalna konekcija, koja je tipična za vazdušne znake, potisnuće u drugi plan romantiku. Blizanci će biti opijeni neodoljivim šarmom Vage, obasipaće je komplimentima, pa će je oduševiti snalažljivošću i blistavim umom. Vaga će tražiti vezu, a Blizanci prijatelje s kojima mogu da se prepuste i strasti, što neće biti problem sve dok im komunikacija bude bila iskrena.

Rak i Ribe

Odnos ovog astrološkog para može se uporediti sa vožnjom na magičnom ćilimu. Kod Raka je trenutno izražena potreba za romantikom i kreativnošću, dok Ribe čeznu za putovanjem i nepoznatim, što znači da su oboje u potrazi za nečim egzotičnim i spontanim. Strast će jednostavno prštati između njih sve dok budu mogli da obuzdaju svoj ego u određenim situacijama.

Video: Teško vama ako ste u vezi sa ovim muškarcima, oni su najljubomorniji

(V. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papillon cg

    13. februar 2020 | 19:07

    Devica je hladna kao led ne pomaze ni dodir Apolona

  • Ana

    13. februar 2020 | 19:01

    На дан 14.фебруара ПРАВОСЛАВНА цркава слави Светог мученика Трифуна а не Светог Валентина (дан заљубљених).

  • Samo

    13. februar 2020 | 20:32

    Bik i rak,nama je svaki dan dan za maženje i ljubav,tako eto već dve decenije......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA