≫ 

3 horoskopska znaka koje čeka proleće iz snova: Neverovatna energija, snažne emocije, poslovni obrti

Pogledajte da li ste vi među ovim srećnicima

  • 5

Iako kalendarski nismo još toliko blizu proleća, astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva kojim znacima Zodijaka se na proleće osmehuje sreća.

Ova tri znak mogu se nadati neverovatnoj energiji i snažnim emocijama, kao i iznenadnim poslovnim obrtima.

Devojka trči u travi

Foto-ilustracija: Freeimages/juliaf

Vodolija

 

Budite spremni na nova poznanstva. Preko njih možete upoznati poslovne partnere koji će kasnije u vašoj karijeri odigrati važnu ulogu. Može vam se ovog proleća desiti jedna velika ljubav. Pojaviće se neko ko će vas osvojiti na prvi pogled svojim šarmom i intelektom. Ta osoba ići će ispred vremena, baš kao i vi, ali ćete savršeno pratiti korak jedno drugom. Stoga, srećno buđenje emocija, ovog proleća. Uspećete da razrešite neke komplikovane situacije, koje su, izgleda, mesecima "sedele za vašim vratom".

Horoskop 2018 blizanci

Foto ilustracija: Telegraf

Blizanci

 

Proleće donosi promene kada je vaš znak u pitanju. Možda i najznačajnije promene u celom Zodijaku. Pratite svoje srce, osluškujte kuda vas vodi, ne plašite se emocija i nećete pogrešiti. Ovog proleća možda svi oni koji su sumnjali u vas i neke vaše sposobnosti, budu morali da skinu kapu pred vašim podvizima. Jednostavno, za vas neće biti prepreka. Dokazaćete se najpre sebi, a onda i drugima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, rešiće se, ali posredstvom nekih drugih osoba. Očekujte pomoć kojoj ni u snu niste mogli da se nadate.

Horoskop 2018 vaga

Foto ilustracija: Telegraf

Vaga

 

Bićete puni neke pozitivne energije i želje za novitetima. Činićete mnogima, a onda će se te zasluge nenadano vraćati. Proleće će u vama doneti jedno potpuno buđenje, čak i sa partnerom. Sve ono što je bilo mrtvo ili uspavano, dobiće novu snagu i volju. Slobodni će imati nekoliko ponuda, ali uključite svoj razum, kako vas požuda ne bi odvela u pogrešne ruke. Nemojte se začuditi ako vam komplimenti suprotnog pola budu pristizali dok sedite u kafiću - vi ćete pleniti ovog proleća.

Video: Horoskopski znaci koji imaju najviše sreće u životu

Za Telegraf.rs piše astrolog Aleksandra Bjeljac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M.K.

    18. februar 2020 | 12:23

    Nije jos proleće,ali prolećna atmosfera zavlada polako 🌺🍂🌺🍂⛅ dani su duži i prijatniji.Uvek optimisticno kroz zivot,neka ide kako ide.

  • Blizanac

    18. februar 2020 | 10:37

    Nešto najbolje , hvala

  • Vaga

    18. februar 2020 | 12:23

    Genijalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA