≫ 

3 horoskopska znaka koji su odlični ljubavnici, ali i još bolji prijatelji u vezi

Ovi znakovi imaju urođen dar za negovanje odnosa i lako ih je voleti. Zvuči savršeno, zar ne?

  • 9

Iako svi astrološki znakovi, u životu prave osobe, mogu da igraju ove obe uloge, postoje znakovi kojima je ova dualna uloga jednostavno u prirodi, s lakoćom mogu da, u isto vreme, budu prijatelj i ljubavnik.

Ovi znakovi imaju veliko srce, u vezi biraju bliskost umesto slobode, vernost im je sve. Imaju urođeni dar za negovanje odnosa i lako ih je voleti. Zato se savršeno uklapaju u jedinstvenu ulogu najboljeg prijatelja i ljubavnika.

Astro, Ljubav, Veze, Horoskop Foto: Pixabay.com

Ako ovo zvuči kao nešto što vi želite, ovih nekoliko znakova treba da dodate na svoju listu za zabavljanje.

Bik 

Ako želite ljubavnika i najboljeg prijatelja, pronađite Bika. On srdačan, velikodušan i pouzdan partner. Na Bika uvek možete da računate, čuvaće vam čuva leđa u svakoj situaciji. Bik je uvek prva osoba koja će svojim prijateljima i partneru ponuditi rame za plakanje. On želi da stvori najbolji život, pa želi da taj kome odluči da da svoje srce. ne bude samo ljubavnik, već i istinski ravnopravan partner s kojim će graditi život.

Lav 

Lav je otelotvorenje fraze „Živi, smej se i voli“. Lav ima bezbrižan pristup životu i romatici, pa bira partnera s kojim će moći odlično da se zabavlja. Lav traži partnera koji će ga iskreno poštovati i obožavati takvog kakav je, a on će svom partneru, za uzvrat, pokloniti potpunu vernost. Ovaj znak je drag i veran, što ga čini savršenim partnerom. Lav u svaki razgovor unese toplinu i vedrinu, što je u potpunosti u skladu sa njegovom vladajućom planetom, Suncem.

horoskop Ljubavne kombinacije ovih horoskopskih znakove se uvek tragično završe Foto: Pixabay.com

Devica

Ne postoji stvar koju Devica ne može da uradi za ljude koje voli, osim možda da se suzdrži od neželjene konstruktivne kritike, ali ona to radi s ljubavlju. Osim te kritičke strane, Devica je odličan partner i najbolji prijatelj, jer sve svoje veze shvata ozbiljno. Ovaj znak veruje da treba uvek da bude tu i da se brine o ljudima koje voli, jer tako od njih može da očekuje, da se pojave kad su joj potrebni, u srećnim ili u tužnim momentima. U prvom redu su kad treba da vas bodre, i prvi su kad treba da vam pomognu da se vratite na noge.

Nijedan horoskopski znak ne drži monopol nad sposobnostima da bude sjajan kao partner i najbolji prijatelj, jer se kod dve prave osobe takve veze formiraju lako i prirodno. Ovi znakovi jednostavno, čine da to stvaranje veze "ljubavnik i prijatelj", izgleda lako - prenosi Elite Daily.

Video: 5 horoskopskih znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe

(K.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    24. februar 2020 | 21:17

    Pametna zena nece lava jer zna da nece biti jedina. Lav ima paralelno nekoliko zena i na kraju kad izgustira niko srecan niti zadovoljan

  • Konj

    24. februar 2020 | 21:26

    Device i Bikovi uvek sede na dve stolice. Kao prijatelji ok bik, device dok mogu da pametuju tu su, posle...

  • JA

    25. februar 2020 | 00:51

    Nije tacno!!!!!Blizanci su o.k.u svemu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA