≫ 

6 horoskopskih znakova koji ne ispunjavaju obećanja i ne zaslužuju poverenje

Njih nikako ne treba držati za reč

  • 6
Devojka Foto: Pixabay

Horoskopski znaci koji daju prazna obećanja krivi su što ih nikada ne slede. A astrologija njihovih ličnosti mnogo objašnjava, piše Your Tango.

Ako obećavate da biste srečili ljude da se razočaraju, kada se pokaže da ne samo što niste bili u stanju da ispunite obećanje, nego niste ni pokušali, dobićete sav taj animozitet koji ste pokušavali da izbegnete.

Ukoliko su obećanja koja ne ispunjavate mala, da li je to i dalje velika stvar? Pa, dovoljno malih neispunjenih obećanja može dovesti do velikih posledica. Ako nikada ne držite reč, možete izgubiti posao, klijente ili čak prijatelje.

Blizanci 

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Kad Blizanci nešto obećaju, oni nameravaju da to ispune. Međutim, Blizanci stalno pokušavaju više nego što stvarno mogu da učine i mogu biti zatrpani svi onim što moraju da urade.

Kad nešto obećaju, ne razmišljaju mogu li to zaista i da urade. Teško im je da ostanu usredsređeni na zadatak, a skloni su "prevelikim zalogajima". Oni se plaše neodobravanja i da će izneveriti ljude, pa će obećati nešto samo da bi obećali.

Vodolija

Horoskop 2018 vodolija Foto ilustracija: Telegraf

Vodolija može da obeća nešto samo da bi dobila ono što želi. Ona koristi obećanja kao valutu i ​​nema garancije da će održati svoju reč. Može biti manipulativna i sposobna je da sebi to opravda kao viši interes.

Ponekad su Vodolije nedoslednije nego što bi iko želeo, posebno kada su u pitanju obećanja. Ako su pod pritiskom da ispune svoje obećanje, veća je verovatnoća da neće to uraditi.

Vaga

Horoskop 2018 vaga Foto ilustracija: Telegraf

Vage imaju potrebu da udovolje i žele sve da usreće. Oni žele da ih vide kao nekoga kome se može verovati i nekoga ko je pouzdan, pa će dati obećanja koja verovatno neće održati.

Bilo bi puno bolje za Vage da budu iskrene i priznaju samo da ne žele nešto da učine, ali se one plaše da će upasti u probleme. Oni daju toliko velika obećanja da bi, ako bi o njima razmišljali samo jedan minut, i sami znali da ih ne mogu ispuniti.

Ribe 

Horoskop 2018 ribe Foto ilustracija: Telegraf

Ribe su tako ljubazne i žele da pomognu svima kojima je potrebna njihova pomoć. Problem je u tome što teško kažu ne. Oni pristaju na sve vrste stvari i daju obećanja levo i desno. Ali kada dođe vreme da to ispune, Ribe su preopterećene i prezauzete da bi ispunile makar i polovinu obećanja koje su dale.

Ribe su idealisti i žele da smatraju sebe osobama koje drže sva svoja obećanja, ali, na kraju, sve se svodi na to da bi samo Supermen bio u stanju da uradi sve to.

Strelac 

Horoskop 2018 strelac Foto ilustracija: Telegraf

Ako ispunjenje obećanja ne opterećuje previše Strelca i čini da izgleda dobro dok to radi, možda će moći da održi reč. Međutim, oni su neoprezni u svojim obećanjima i mogu ih zaboraviti čim ih daju.

Strelci nisu zlonamerni, samo su malo više okrenuti sebi. Ne može se reći da nisu velikodušni ili časni, već da su mnogo više fokusirani na svoje potrebe. Ono što žele da učine sa svojim vremenom važnije im je od održavanja obećanja.

Ovan 

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Kad Ovan obeća, on je siguran da će moći da održi obećanje. Ali, tada će se pojaviti nove stvari, Ovnovi će biti prezauzeti i to obećanje ide do dna njihove liste.

Ovnovi će pristati na nešto ne razmišljajući o logistici toga, a organizacija zadataka nije jedna od njihovih prednosti. Ne žele da bilo ko dovodi u pitanje njihove sposobnosti, pa će obećati da će učiniti nešto što je na kraju preteško ukoliko se dodatno mnogo ne pomuče.

Video: Astro afrodizijak: Otkrijte šta koga uzbuđuje

(V.N.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA