≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Kod Ovnova mirno stanje na poslu, Rakovi nezadovoljni u ljubavi

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Horoskop, astrologija, zodijak Foto ilustracija: Shutterstock/ Nedeljni horoskop nekome donosi mnogo sreće

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period koji vam može doneti mirno stanje na poslu. Bez većih stresova. Na polju ljubavi vas čeka povoljna faza za brak, zajednicu ili planiranje porodice. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period koji vam donosi manje probleme sa stomakom, crevima i osetljivom bešikom.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Nwćete biti preterano zadovoljni dešavanjima tokom ove nedelje. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta kočnica na poslu. U ljubavi vam sledi udaljavanje od voljene osobe. Na polju zdravlja vas čeka period koji može da vam donese manje probleme sa kičmom, kostima, kao i sa disajnim putevima.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Na polju finansija vam dolazi veoma značajno poboljšanje. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni. Kada je u pitanju ljubav, oslanjate se na voljenu osobu koja vas poštuje voli i razume. Na polju zdravlja vas čeka stabilno stanje. Ne biste trebali da imate veće probleme. Pazite samo na moguću gojaznost.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period koji vam na polju posla donosi sudbinska razrešenja. Pred vama je faza u kojoj ćete imati bitne odluke. U ljubavi niste sada preterano zadovoljni. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period koji može da vam donese manje probleme sa glavoboljom i nesanicom.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete na poslovnom polju imati mnogo dobrih ideja. Kada je u pitanju ljubav, skrivate svoja osećanja i plašite se da ih otvoreno pokažete. Pred vama je nedelja koja vam na polju zdravlja donosi mogućnost za manje probleme sa srcem pa povedite računa o tome.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas sasvim stabilna situacija kada je u pitanju polje posla. Zadovoljni ste svim onim što ste do sada postigli. Kada se radi o ljubavi, srećni ste jer pored partnera imate sve što vam je potrebno. Na polju zdravlja vas ne očekuje mogući problem sa nogama i cirkulacijom, pa povedite računa o tome.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA