≫ 

Čuvena ruska astrološkinja upozorava: Dolazi nam turbulentan period, posebno su opasni ovi datumi

Ruski astrolog otkriva ključne astrološke događaje koje vas čekaju narednih meseci

  • 0
horoskop Foto: Pixabay

Od početka ove godine glavna dešavanja na nebu određivali su položaji dve planete: Jupitera i Saturna. Od januara Jupiter je ušao u znak Strelca gde će se zadržati sve do marta 2020. godine, a njegov pozitivan uticaj smo mogli da osetimo tokom prethodnih meseci.

Astrolozi kažu da smo imali priliku da uhvatimo svoju sreću!

A kada je reč o narednim dešavanjima, astrolog Natalija Malahova kaže da do 30. marta 2020. iskoristite vreme za poslovna dostignuća jer je ovaj period najbolji za realizaciju biznis ideja, projekata i društvenih uspeha.

- Tranzit Jupitera u znaku Strelca otvara mnoge puteve, budi interesovanje za duhovnost i obrazovanje, putovanje u daleke krajeve i visoke ciljeve. Ovo je vreme osvajanja, traženja novih tržišta, naučnih dostignuća, širenja saradnje - piše u svojoj astro najavi Natalija.

horoskop, astrologija Foto: Pixabay.com

Natalija Malahova kaže da se 2020. godina može nazvati transformacionom godinom u mnogim oblastima, posebno zbog velikog broja retrogradnih planeta, te će odraziti se na naše živote narednih 20 godina.

Ona upozorava da postoje periodi tokom godine kada morate biti veoma pažljivi pri donošenju odluka koja se tiču posla, ljubavi, kupovine...

Od 13. maja do 25. juna će trajati period retorgradne Venere - ovo je nepovoljan period za brak i nove ljubavne veze, kao i skupe kupovine.

horoskop, mesec, dnevni horoskop foto: pixabay.com

Period retrogradnog Merkura od 18. juna do 12. jula i od 14. oktobra do 3. novembra nepovoljni su za pregovore i papirologiju.

Period retrogradnog Marsa od 10. septembra do 14. novembra doneće porast sukoba, pa se smatra nesrećnim i nepovoljnim periodom za kupovinu vozila i nekretnina, putovanja i operacije. Mogu se javiti različita kašnjenja, odlaganja, prepreke i kočenja. Dobro je u ovom periodu razvijati samodisciplinu, strpljenje, nešto revidirati i poboljšati.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA