≫ 

Jedinstven astrološki događaj dešava se posle 30 godina, a evo i kako će tačno uticati na vaš znak

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
kućica na planini Potpuna izolacija / foto: pixabay.com

Horoskop za ovu nedelju obeležavaju tri glavna događaja. Merkur ulazi u znak Riba, u ponedeljak. Sunce ulazi u znak Ovna u petak. Najvažniji događaj će biti ulazak Saturna u znak Vodolije, nakon otprilike 30 godina.

Ponedeljak je dan u kojem imamo nesklad između onoga što osećamo i onoga što mislimo. Isti aspekt može doneti neusaglašavanje unutar porodice. Merkur je na poslednjem stepenu znaka Vodolije do 9 časova ujutro, pa ne žurite i ne srljajte, pripazite u komunikaciji i saobraćaju. Kada Merkur pređe u znak Riba to i dalje neće biti najpovoljnija situacija ni za papirologiju, ni za saobraćaj ni komunikaciju. Različite informacije mogu biti dezinformacije.

Zastoji u dogovorima, nerazumevanje i nejasnoće biće prisutne naredne tri nedelje. Popodne se Mesec seli u znak Jarca, što će dodatno pojačati strahove, blokade i prepreke. To će se osećati i u utorak, a posebno u sredu, kada će Mesec prelaziti preko Marsa, Jupitera, Plutona i Saturna, što će doneti intenzitet događaja, kako na kolektivnom, tako i na individualnom nivou.

I Merkur u Ribama i planete iz znaka Jarca poručuju izolaciju, viruse, priču o imunitetu, strahove, prepreke i blokade, umor i iscrpljenost. Preporuka je preuzeti odgovornost, što pripada domenu znaka Jarca, i ponašati se odgovorno. Ne podlegati strahu, već jačati sigurnost kroz svesnije upravljanje životom. Tokom tranzita Meseca kroz znak Jarca posebno su aktuelna stara i bolesna lica, stoga je najbolje da budu u izolaciji. Potrebno je da svako probudi odgovornost u sebi i na taj način promeni svest o svom uticaju u kolektivu, i koliko je svako važan kao deo kolektiva.

Od četvrtka Mesec prelazi u znak Vodolije što nam donosi još promena i stresa, kao i neočekivanih događaja. Savladajte nervozu i uznemirenost.

U petak Sunce obrazuje sekstil sa Saturnom, pre nego što uđe u znak Ovna. Istog dana Mars se udružuje sa Jupiterom u znaku Jarca što može doneti pojačane mere, uvođenje još većih preporuka predostrožnosti, ali i sankcija. Pripazite se i držite se zakonskih okvira. Ovaj aspekt možete iskoristiti kroz postavljanje discipline u rutini dana, kroz fizičku aktivnost i režim ishrane. Uvođenje posta može biti fenomenalna stvar koju možete da učinite za sebe,a molitva, meditacija i zahvalnost da postane svačija svakodnevnica.

U subotu je Mesec u znaku Riba u konjukciji sa Merkurom i sekstilu sa Uranom, pa ove subote možete očekivati sasvim drugačiju svakodnevnicu nego ranije. Mnogi će se povući u sebe, odmarati i spavati. Preporuka je gledati filmove ili čitati dobre knjige, napraviti sebi spa ritual, organizovati romantično veče uz sveće ili slično.

Horoskop FOTO: Pixabay

Nedelja je dan kada Saturn nakon otprilike 30 godina ulazi u znak Vodolije. 6. februara 1991.godine imali smo ovaj tranzit. Stariji se mogu moža setiti šta se događalo tada. Saturn je kolektiv a Vodolija su ljudi, narod i svest! Ovo možemo doživeti kao kolektivno buđenje svesti, jer je Vodolija znak buđenja, promene i revolucije. Saturn kao planeta ne voli promene i konzervativan je, a znak Vodolije će naterati na promenu. Vodolija je znak prijateljstava, društava, aerodroma, interneta i društvenih mreža.

Tu će se najviše videti i osetiti promene. Istog dana Merkur će biti u sekstilu sa Uranom, pa se mogu pojaviti nove aplikacije, sredstva komunikacije, formiranje grupa putem interneta, promene u vezi aviona, aerodroma i letova, ali i vodenog saobraćaja. Ove nedelje i u narednom periodu najviše uticaja ovi aspekti imaće na podznak i znak Jarca i RIba. Dok se preokret najviše očekuje kod osoba koje su podznak Jarac i Vodolija, ili imaju dosta planeta u tim znacima.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Narednih pet godina rođeni u ovom znaku biće uspešni bukvalno u svemu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA