≫ 

Astrolog otkriva kako će Saturn vaš ljubavni život promeniti naopačke u narednih nekoliko meseci

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva da će planeta Saturn doneti velike promene, kako na globalnom, tako i na ličnom planu, a poseban uticaj će izvršiti na polje partnerstva

  • 8
Horoskop Foto: Pixabay

U periodu smo pandemije korona virusa, u periodu izolacije i pred nama je jedan vid obustave svih naših aktivnosti.

Saturn kao planeta sa širokim svojstvom delovanja u ovom slučaju je pokazao da je najmoćnija planeta i njegov prvi opis je zapravo zabrana, ograničenje, blokada, izolacija, zakon.

U ovom momentu, ali i u narednom periodu imamo sa jedne strane Saturna koji blokira, koči, izoluje dok sa druge imamo Urana koji je sloboda, nema ograničenja i koji ruši sve pred sobom.

Kao što znamo, Uran je u astrološkom znaku Bika kojim vlada planeta ljubavi, nežnosti, lepote - Venera. Nasuprot tome, Saturn je u astrološkom znaku Jarca koji predstavlja hladnoću, prekid, samoću.

Sa astrološke strane gledano u znaku Jarca i Bika su dve maleficne planete, te njihov uticaj ne može biti dobar.

Horoskop Foto: Pixabay

Pošto je ova tema posvećena Uranu i Saturnu, dakle na udaru ove dve planete su zapravo ljubavni i bračni odnos pogotovo osobama koje su u znaku ili podznaku Jarac i Bik.

Dakle pod izolacijom i pod ograničenim kretanjem od Saturna na udaru će biti ljubavni i bračni odnosi. Imamo udar dve različite planete koje mogu eskalirati u domu kroz emotivne odnose.

Uran ce unositi svađe, rasprave, neraspoloženja, burne reakcije. Dakle Saturn u Jarac je staro, a Uran u Biku je ljubav, pa se problemi mogu javiti u svim odnosima koji traju već duže vreme. Stoga, izbegavajte svađe, rasprave i burne reakcije jer u ovom periodu je moguće dosta razvoda, raskida, problema kroz odnose. Primirite se i ne ulazite u konflikte sa voljenom osobom.

horoskop, astrologija Foto: Pixabay.com

Ovi napeti aspekti pogotovo od 20. marta kada Saturn uđe u Vodoliju praveći kvadrat na Bika, doneće eskalaciju narednih meseci.

Uticaj Saturna i Urana iskoristite na pozitivan način, jer svaka planeta ima i dobre i loše osobine, pošto su dva malefika i oni imaju neka dobra svojstva.

Recimo sa voljenom osobom pogledajte stari (Saturn) film, pogledajte neke modernije (Uran) emisije, filmove. Sredite sve stare (Saturn) stvari koje imate u kući ili im dajte moderan (Uran) i noviji izgled... Popravite neki predmet u kuci, ofarbajte neki stari deo i dajte mu noviji izgled, preuredite dvorište, stan, kuću, skuvajte neko neobično jelo, iznenadite jedno drugo tako što ćete voljenoj osobi doneti kafu u krevetu ili spremiti doručak i servirati njemu/njoj.

Horoskop Foto: Shutterstock, Pixabay

Dakle trošite ove napete energije planeta i one će vas podržati, jer ipak u ovo vreme moramo biti tolerantniji, razumniji, saosećajniji.

Svađe i rasprave nikuda ne vode, ništa dobro ne donose već se okrenite dobrim stvarima - širite ljubav u svim oblicima.

Takođe unesite strast i ljubav u vašu spavaću sobu, svi smo nekako zanemarili taj odnos od silnih obaveza pa je sada idealno vreme da se totalno posvetite partneru, da se posvetite i natalitetu. Ovo je teško vreme ali uz malo volje, discipline i inspiracije možemo pobediti i sva ogranićenja kojem je celom svetu doneo ovaj opaki virus.

Video: Ovi horoskopski znakovi misle da se ceo svet vrti samo oko njih

Za Telegraf.rs piše astrolog Aleksandra Bjeljac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA