≫ 

Saturn nam donosi obrise neizvesne sutrašnjice: Do leta ćemo osećati kako se čovečanstvo menja

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 5
Saturn Saturn / pixabay.com

Samo što je Saturn zakoračio u domen znaka Vodolije mogli smo da dobijemo obrise sutrašnjice kakva se očekuje. Saturn u Vodoliji doneće pobune, štrajkove, revolucije, menjanje svesti i kolektiva. Do leta ćemo osećati kako se menja čovečanstvo, kako se traže novi načini komunikacije, izumi, pokretanje svesti i buđenje svakog pojedinca kao deo kolektiva u kojem smo svi povezani.

Prvi dan nedelje ima mnoštvo aspekata od kojih su posebno interesantni sa Venerom i Neptunom, koji treba da pokrenu u svakome od nas ono najlepše. Budite deo kolektivne svesti u cilju usmeravanja pozitivne energije ljubavi u isceljivanje svih ljudi i planete Zemlje. Osnažite svoj najbolji kvalitet, uđite u meditaciju, pošaljite ljubav i mir svima onima kojima je to potrebno. Iako se nalazimo u izolaciji fizički, ta izolacija ne znači izolaciju naših umova i srca, naše energije. Budite kreativni i utičite svojim primerom na svoje okruženje. Ohrabrite nekoga i pomozite onima kojima je pomoć potrebna. Venera u aspektu sa Neptunom posebno razvija našu kreativnost, inspiraciju, saosećanje i umetnost.

Počnite da slikate, plešete, držite online časove, udružite se u grupe istomišljenika, pojačajte svoju veru i duhovnost, a manje bežite u svet opijata, opsesija i ovisnosti. Budite prisutni, iskreni i otvoreni za nove načine davanja i primanja ljubavi. Istog dana imamo konjukciju Marsa i Plutona koji donosi ozbiljne promene i transformacije, ali i okrutnost i grubost. Izbegavajte izazovne situacije, opasnosti i osobe sklone rizicima.

Ovo donosi restrikcije i sprovođenje zakona, a utiče na tektonske promene zemlje, u vidu zemljotresa, erupcije vulkana i snažnih prodora, ratova i sukobljavanja. S obzirom da je u znaku Jarca, donosi uništavanje svega što je staro i dotrajalo. Povećani nivo straha i bolesti. Probleme sa kičmom, zubima, kolenima, umor i iscrpljenost. Opteretite sebe nekim napornim fizičkim aktivnostima, na primer rad sa zemljom, okopavanje, sadnja i slično, ili trčanje, biciklizam i vežbe nogu.

Utorak je dan u kojem imamo mlad Mesec u znaku Ovna, koji označava novi početak. U konjukciji sa Hironom, u naredne dve nedelje doneće pojave progresije bolesti, ali i isceljivanja i izlečenja. Počnite sa isceljivanjem samih sebe, tako što ćete uticati na svoje misli, ono što čitate, slušate, radite na svojim emocijama, pratite online meditacije i grupe podrške, radite vežbe, brinite o svom telu i psihi, kao i emotivnom stanju.

Sreda je dan kada je naglašena nestrpljivost, pa ćete primetiti kako nemate takta i koliko vam je kratak fitilj u komunikaciji sa drugima. Pokušavajte da ne impresionirate druge, i dozvolite im da imaju svoje stavove. Ograničenja i restrikcije posebno iritiraju, a eskalacije emocija i izliva biće izazvane sitnicama.

Četvrtak je dan izazova i nosi svaku vrstu preterivanja, posebno u emociji straha. Ograničenja koja se postavljaju posebno će iritirati osobe koje nisu naviknute na disciplinu i preuzimanje odgovornosti. Pokušajte da se distancirate od takvih situacija i osoba koje su spremne na konflikt na prvu loptu.

Petak je dan za uživanje. Namestite sebi i bližnjima piknik, boravak u prirodi, dobru hranu i izležavanje. Pozabavite se svojom ishranom i finansijama. Poradite na svojim prioritetima i sistemu vrednosti. Postavite listu svega što vam je najvažnije i tamo investirajte svoju energiju. Pozabavite se ulepšavanjem i negom tela. Obradujte nekoga lepim gestom ili poklonom.

U subotu imamo prelep aspekt Venere i Jupitera koji može doneti poklone, novac, obilje na nekom nivou. Učinite sebi ili nekome ovaj dan prelep i nezaboravan. Uživajte svim čulima. Bićete svedok koliko ima dobrote i ljubavi na svetu.Iako traje kratko, iskoristite ovaj aspekt da uživate u malim stvarima.

Nedelja je dan u kojem imamo aspekt Venere i Plutona, koji donosi preobražaj, transformaciju i promenu u polju odnosa, novca, ekonomskog stanja i planete Zemlje. Vikend je idealan za sadnju cveća, voća i drveća. Savršen je za partnerske odnose i stabilizaciju istih. Maksimalna posvećenost i povezanost sa partnerom doneće velike benefite. Pričajte o svemu, otvorite svoje srce.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Teško vama ako ste u vezi sa ovim muškarcima, oni su najljubomorniji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    23. mart 2020 | 10:00

    Ako se ne promenu najmocnije i najvece zemlje na svetu necemo ni mi mali onda,jer sut sa rogatim nemoze nikako

  • W

    23. mart 2020 | 13:57

    Lako vam je sad pisati šta će biti do leta jer je vanredni stanje do leta:) Super majke mi:)

  • Kale

    23. mart 2020 | 14:43

    Vrhunsko lupetanje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA