Recite nam šta ste u horoskopu, a mi ćemo vam reći kako da što lakše podnesete samoizolaciju

Na boravak u zatvorenom prostoru ne reaguju svi isto. Zato vam vaš horoskopski znak može dati ideju kako da se nosite sa dosadom, nervozom ili uznemirenošću

  • 8
Knjiga Foto: Pixabay.com

Kada je reč o boravku u zatvorenom prostoru, neki imaju jaču sklonost ka tome, a neki slabiju. U užurbanom svetu u kome živimo, često osećamo kao da postoji bezbroj stvari koje nismo završili, a vreme provedeno unutar naših domova nekome može doneti olakšanje, a nekome još veću brigu.

Ipak, kada ste prisiljeni da ostanete u kući zbog vremenskih neprilika, bolesti ili nepredviđenih okolnosti, smišljanje načina za popunjavanje dodatnog slobodnog vremene može vremenom da postane preokupacija.

Naši horoskopski znaci mogu da daju neke ideje kako da se nosimo sa dosadom ili nemirom, u vreme kada smo prisiljeni da ostanemo kod kuće.

Ovan (21.3 - 19.4.): Očistite svoje dom da blista

Ovnovima izolacija u kući teško pada, ali to ne znači da vreme koje provedu u kući treba da bude ispunjeno dosadom.

Ako ne možete da izađete napolje i radite stvari u kojima obično uživate, možete da iskoristite ovo vreme da kompletno očistite svoj dom. Možda drugima nedostaje način da pronađu zabavu, ali vi znate kako da uneste uzbuđenje u sve što odaberete da radite. Osim toga, vaša odlučnost i želja da po svaku cenu izbegnete dosadu znači da ćete uraditi sve što bi trebalo da bude urađeno, umesto da se služite izgovorima.

Bik (20.4 – 20.5.): Opustite se na najbolji mogući način

Za Bikove ostati kod kuće je ostvarenje sna. Ne treba im mnogo da bi se zabavili; sve dok imaju dobru knjigu, udobnu fotelju ili se emituje omiljena televizijska serija, oni su zadovoljni.

Zato, iskoristite vreme da sebi priuštite sve opuštajuće aktivnosti koje ste želeli, ali niste imali vremena da ih sprovedete u delo.

Blizanci (21.5 - 20.6.): Vreme je za ultimativni filmski maraton

Blizanci uvek tragaju za svežim i novim uglovima o onome što znaju. Oni imaju sposobnost da pokažu sve nijanse ne stvari, koju drugi ljudi vide jednodimenzionalno.

Vaše želje za druženjem mogu biti ograničene ako ste ceo dan zatvoreni u kući, ali zato možete da organizujete filmski maraton omiljenih filmova, a nakon što ga završite možete da pišete prijateljima o najnovijim zapažanjima koja ste ranije propustili. Ako su i vaši prijatelji u samoizloaciji ili karantinu kod kuće, možete da imate virtuelni filmski maraton. Možete da odredite početak i putem socijalnih mreža ili različitih aplikacija da ćaskate sa prijateljima, kako biste imali društvenu interakciju bez potrebe za izlaskom iz kuće.

Rak (od 21.6 - 22.7.): Odvojite malo vremena da brinete o sebi

Rakovi stalno vode računa o drugima, kako bi se uverili da su dobro i da bi videli da li mogu nešto da urade za njih.

Ipak, ukoliko sada morate da provedete neko vreme boraveći u zatvorenom prostoru, onda odvojite vreme da se prepustite aktivnostima koje često ne činite za sebe. Vreme je da se malo posvetite sebi i ugodite sebi. Možete skuvati omiljene obroke, gledati omiljene serije i pokušati da se ne stresirate previše.

Horoskop FOTO: Pixabay

Lav (23.7 - 22.8.): Razmazite sebe

Lavovi vole da budu okruženi ljudima, a ostajanje kod kuće može da deluje na njih uznemirujuće i neugodno.

Ipak, umesto da se bunite zbog toga, možete pokušati da razmazite sebe na kratko, onim što imate na raspolaganju. Posvetite pažnju sebi improvizovanim spa-danom ili napravite novu seriju svojih slika. Biti zaglavljen u kući može da bude iscrpljujuće, ali vam nisu potrebni drugi da bi znali koliko vredite ili da biste se lepo osećali.

Devica (23.8 - 22.9.): Pokrenite novi projekat

Iako će neko iskoristi ovo vreme za čišćenje kuće ili rad na sebi, ta rešenja nisu pogodna za vas. Vi uvek te stvari radite, bez obzira da li ste u kući ili izvan nje. Umesto da se nervirate i budete pod stresom zbog smanjene prosečne produktivnosti, može da pronađete novi projekat ili hobi. Youtube video klipovi i drugi sajtovi nude bezbroj „uradi sam“ projekata, a sada ste u prilici da prihvatite novi izazov.

Vaga (23.9 - 22.10.): Ostanite povezani sa voljenim osobama putem društvenih mreža

Ako ne možete da budete sa svojim prijateljima i porodicom, sledeća najbolja opcija je komunikacija sa njima putem društvenih mreža. Možete objavljivati zanimljive i smešne postove ili snimati zabavne selfije sa smešnim natpisima. Možete da preuzmete druge društvene aplikacije koje ne koristite i da otkrivate kako one funkcionišu. Sve dok se osećate povezano sa spoljnim svetom, vreme koje provodite u zatvorenom ne izgleda strašno.

Škorpija (23.10 - 21.11.): Izbacite višak fizičke energije

Mnogi mogu da pretpostave da vam ne smeta puno što ste izolovani u kući jer radije volite da budete sami. Međutim, poenta je u tome da volite da budete sami pod vašim uslovima, a ne zato što nemate drugu opciju. Najbolji način da odvratite misli od toga je da pronađete način da izbacite višak fizičke energije iz sebe jer ne volite da osećate ograničeno i zarobljeno. Bez obzira da li odaberete novu rutinu u koju ćete uključiti intezivne vežbe ili ste sebe okupirali novim zadacima, morate proaktivno raditi nešto, kako biste mogli da zaboravite da niste vi odabrali ovu izolaciju.

Strelac (22.11 - 21.12.): Pogledajte klipove o putovanjima ili dokumentarne filmove

Biti zarobljen u svojoj kući nije prijatno, ali to vreme može pametno da se iskoristi. Ako ne možete da budete napolju, možete svet da dovedete u kuću. Možete da gledate Youtube video klipove o putovanjima i istraživanjima mesta na koja biste voleli da idete. Možda budete malo ljubomorni, ali će vam dati ideju šta sve možete da istražite i zaokupiće vam pažnju. Sve svoje misli i zapažanja možete zapisati kako ne biste zaboravili. Može vas iznenaditi šta sve možete da otkrijete kada odvojite malo vremene, zastanete i razmislite.

horoskop Foto: Pixabay.com

Jarac (22.12 - 19.1.): Isplanirajte male zadatke da biste bili zauzeti

Iako vam ne smeta da radite sami, obično radite stvari kako idu po rasporedu. Ako boravak kod kuće nije bio deo vašeg plana, to može biti uznemirujuće i može vas pomalo iznenaditi čekanje dok se stvari ne vrate u normalu. Da biste sebi olakšali boravak u kući, pokušajte da napravite što više malih zadataka kako biste se osećali produktivnim. Uvek možete da pronađete novi projekt, ali nakon što to učinite, odvojite malo vremena za odmor. U redu je napraviti pauzu, a ako već imate vremena da se opustite, onda bi to vreme trebalo i iskoristiti.

Vodolija (20.1 - 18.2.): Vodite računa o zadacima koje ste odložili

Kod Vodolija misli uvek negde lutaju.

Zato, sada, dok ste kod kuće možete da iskoristite vreme da se bavite onim stvarima koje ste do sada zapostavljali. Obično odlažete obavljanje svakodnevnih (ali i dalje važnih) zadataka jer uvek pronalazite nešto što vam se čini da je vrednije vaše pažnje i mentalnih sposobnosti. Ako ste sada stalno kod kuće, stvari koje vam odvlače pažnju postaće dalje nego inače i moći ćete da postignete sve što ste propustili.

Ribe (19.2 – 20.3.): Pretvorite svoju kreativnu energiju u nešto opipljivo

Ribe raspolažu velikom energijom. To ne znači nužno fizičku energiju koju treba izbaciti, već mentalnu i kreativnu koju treba upotrebiti.

Okruženje često od vas traži da mu posvetite više vremena nego što biste želeli i zato ovo vreme možete da iskoristite da svoju kreativnost pretvorite u nešto opipljivo. Bilo da se radi o komponovanju pesme ili nekom drugom kreativnom “uradi sam” projektu koji ste nameravali da uradite ali nikada niste stigli, ovo je dobar trenutak da to uradite, kao i bilo koji drugi

(T.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jarac

    23. mart 2020 | 21:36

    Koji god da ste znak sad je najbolje u izolaciji da vreme iskupljujete moleci Tvorca da zaustavi ovu posast

  • Ovako

    23. mart 2020 | 21:09

    Ja sam skorpija ali dok prodje ova izolacija i policijski cas iz kuce cu izaci kao magarac

  • Dulle

    23. mart 2020 | 21:19

    Radite na sebi, tu uvek ima posla...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA