≫ 

Kako da najbrže prebolite raskid prema horoskopskom znaku?

Jedno je sigurno: Raskidi su teški

  • 17

Zaista zvuči kao kliše, ali raskidi su teški. Većina nas bila je u vezi koja se završila raskidom i morate da priznate da je oporavak prilično težak, ponekad i dug proces. Cosmopolitan je napravio kratku listu kako se koji horoskopski znak nosi sa raskidom.

Ovan

 

Nastavljate dalje brže od većine. Vaša reč mora da bude poslednja, želite da stavite do znanja vašem, sada već bivšem pratneru, šta gubi. Kada im kažete sve što vam leži na duši, spremni ste da ih pustite.

Bik

 

Vi mrzite promene, pa će vam oporavak posle raskida najverovatnije teško pasti. Prestaćete da pričate o njima kada nađete novu simpatiju ili uđete u interesantni flert čet na Tinderu. Ova distrakcija će vam pomoći, jer ćete svu svoju pažnju umesto na bivši prebaciti na novi ljubavni interes.

Blizanci

 

Vašim prijateljima trebaće mala pauza od analiziranja raskida. Nedeljama ćete diskutovati svaki detalj vaše veze i raskida na grupnom četu, ali to je samo deo vašeg procesa zaceljenja.

Rak

 

Kako je Rak vodeni znak, u njegovoj prirodi je da se emocije konstantno kreću, poput okeanskih plima. Ovo znači da ćete, nakon nekoliko dana provedenih u sobi, početi da izlazite sa svojim društvom. Vaše srce mora da nastavi dalje.

Lav

 

Šoping terapija je vaš prijatelj. Možda ćete potrošiti malo više novca, ali sve u cilju bržeg zaceljenja. Kupite sebi luksuzan poklon kako bi zalečili svoje srce. Zaslužujete poklon od svog najvećeg obožavatelja – sebe.

poruka, raskid

Foto: Pixabay

Vaga

 

Vi ne gubite vreme osećajući bol, jer nastavljate dalje veoma brzo. Verovatno već imate zamenu koja će vam služiti kao neko pomoću koga ćete preboleti raskid. Bilo bi dobro da prvo utvrdite da vam se na neki način zaista dopada nova osoba s kojom krećete u avanturu.

Škorpija

 

Veoma ste emotivni, pa je za vas razgovor najbolja terapija.On može da vam pomogne da razumete gde je sve pošlo naopako u vašoj vezi. Uskoro ćete ponovo početi da se zabavljate sa nekom novom, boljom verzijom vaše bivše ljubavi.

Strelac

 

Strelčevi ne razmišljaju dugo o prošlosti, zato brže preboljevaju raskide. Oni nakon raskida nastavljaju dalje i ne gledaju nazad. Slobodno eksperimentišite, probajte nove hobije, putujte i upoznajte nove ljude.

Jarac

 

Nakon raskida potrebno je da napravite pauzu od zabavljanja i da se fokusirate isključivo na sebe. Kako bi smetnuli misli o raskidu sa uma, fokusirajte se na karijeru. Kada dobijete unapređenje, moćićete da zahvalite svom bivšem.

Vodolija

 

Kada se veza završi, za vas je to konačno. Blokiraćete svog bivšeg na socijalnim medijima, u telefonu i u životu. Nećete dozvoliti sebi da ikada ponovo pomislite na njih. Vrlo je moguće da ćete se, ako ih vidite, praviti da ih ne poznajete.

Ribe

 

Kad ste u nedoumici, okrećete se mističnoj strani. To znači da ćete otići da vam izrade natalnu kartu, da vam otvore tarot karte, kako bi konačno razumeli prošlost i budućnost. Saznanje da ćete ponovo pronaći ljubav, daće vam određenu dozu samopouzdanja, da možete da nastavite sa novom simpatijom.

Video: Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša u (samo)izolaciji

(K.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Misha88

    30. mart 2020 | 19:02

    A za devicu nema, a ?

  • Brate tebra

    30. mart 2020 | 18:58

    Zato mi Device nemamo problem sa tim jer tako kažu procene ove pošto nas nema na spisku ovom 😂

  • Nadajmo se

    30. mart 2020 | 20:28

    Raskidi su teški sami po sebi. Ide život dalje, samo da nas prodje ova muka trenutna i posle toga radujte se ljudi, živite, verujte, doći će nam ljubav. Ona je svuda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA