≫ 

Astrolog o tome kako se horoskopski znaci nose sa pandemijom korone: Šta ih čeka nakon ovog perioda?

Astrolog Aleksandra Bjeljac piše za "Telegraf"

  • 5
Horoskop

Foto: Pixabay

Pandemija korona virusa koja je zahvatila svet zaustavila je sve planove i u našoj zemlji, a mnogima je nakon uvođenja vanrednog stanja najteže palo socijalno dinstanciranje, kao i kućna izolacija. 

Kako se horoskopski znaci suočavaju sa ovom teškom situacijom, ali i šta ih čeka nakon završetka epidemije, otkrila nam je astrolog Aleksandra Bjeljac.

Ovan

 

Zaštićeni ste tokom ovog perioda, jer je Sunce egzaltirano u vašem znaku. Ponašate se disciplinovano i pratite uputstva i način ponašanja za vreme epidemije. Nakon epidemije predstoji vam stabilizacija i dosta rada, ali i realizacija velikih planova koji su sada stopirani.

Bik

 

Lošija pozicija zbog Urana u znaku Bika. Turbulentan period za vreme epidemije kada su finansije u pitanju, kao i ulaganja. Borite se da se oslobodite starih navika. Nakon epidemije težite ka transformaciji vas samih. Ide sve nabolje.

Horoskop

Foto: Shutterstock

Blizanci

 

Možda vam misli budu fokusirane na emocije. Povedite računa o novcu i trošenju tokom ovog stanja. Nakon ovog teškog perioda videćete bukvalno svetlo na kraju tunela. Oporavak u ekonomskom smislu vam stoji, ali uz pomoć prijatelja ili poslovnih saradnika.

Rak

 

Dobra situacija, kod vas. Vi se čuvate i u prednosti ste u odnosu na mnoge druge znakove, jer ste detaljno isplanirali svoje vreme. Čitajte više i opustite se koliko možete. Posle završetka epidemije otvoriće vam se neke nove mogućnosti. Može se čak desiti neki ulazak u novu vezu.

Lav

 

Generalno oprez, jer nije vreme za razmišljanje o investicijama. O planiranim putovanjima manje mislite. Kada se situacija trenutna smiri, ne trošite mnogo novca na putovanja i ostvarenje. Kraj godine je mnogo srećniji, pa razmišljajte o tom periodu.

Devica

 

Često u problemima, tokom ovog nimalo lakog perioda. Ne dozvoljavajte tako tragično sve što nas je zadesilo. Device u suštini nisu svesni problema u kom je ceo svet. Možda vas trenutne okolnosti malo nateraju da razmislite o svojim poslovnim postupcima, kao i o načinu na koji se ophodite prema voljenoj osobi.

horoskop

Foto: Pixabay

Vaga

 

Većinom ste dobro, jer uvek nekako vidite izlaz iz svih situacija. Posavetovala bih vas da poštujete pravila. Nakon epidemije drugi deo ove godine donosi promene na emotivnom planu. Mogući su problemi i kroz pravne aspekte i aspekte koji se odnose na javnost, javno mnjenje.

Škorpija

 

Probleme imate sami sa sobom, jer se osećate beznadežno dok su na snazi mere zaštite stanovništva. Moguća je prisutnost veće količine stresa, ali pokušajte da se organizujete i nemojte širiti negativnu energiju na drage ljude. Po završetku epidemije, tokom druge polovine godine mogući su problemi vezani za posao, pa vas može zadesiti i veći stres od ovoga.

Strelac

 

Ovo je jako loša godina za vas. Trenutno stanje ćete veoma lako izdržati jer ste odgovorni. Pokušajte da razumete ljude koji su pomalo uspaničeni. Od maja južni čvor će Vam doneti turbulentnu godinu. Više se oslonite na pomoć drugih ljudi, nego na svoje aktivnosti. Tražite pomoć i dobićete je, jer nije sramota ako ne možete sve sami.

Horoskop

Foto: Pixabay

Jarac

 

Teška godine za mnoge od pripadnika vašeg znaka. Više problema u ovom periodu nastaje zbog vašeg vraćanja u prošlost i preispitivanja. Imali ste dosta emotivnih teškoca u prošlosti, pa vas to muči. Mogu vam se čak javljati i bivši, ali ne nasedajte na lažna obećanja iz puke dosade. Nakon ovoga stoji vam uspeh po pitanju posla i dobro zdravlje.

Vodolija

 

Nova saturnova era doneće vam promene. Nemojte sada bas sve prihvatati zdravo za gotovo. Bicete odgovorni i nakon epidemije svesnije ce te donositi odluke. Rekla bih da cete se Uozbiljiti. Transformacija vam predstoji. U samoizolaciji radicete sve što niste do sada. Nakon epidemije ocekuje vas selidba, promene mesta boravka.

Ribe

 

Vi virus ne vidite ozbiljno. Ne prihvatajte naivno ovo stanje, da se ne biste pokajali. Imate nerealne misli, fantazije. Nakon ovog teškog perioda javljaju se šanse da uspete u poslovnim vodama, ali zasad skinite ružičaste naočare. Kada se sve vrati na svoje, počećete trezvenije da gledate na sve oko vas.

Za "Telegraf" piše astrolog Aleksandra Bjeljac

aleksandrabastro@gmail.com

 

Video: Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša u (samo)izolaciji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA