≫ 

Astrolog otkriva turbulentnu prognozu za ovu nedelju: Zašto je utorak dan kojeg se morate čuvati?

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop foto: pixabay.com

Horoskop za ovu nedelju započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Jarca koji će nam doneti obaveze, brige i strahove.

Rano ujutro pravi izazovan aspekt sa Merkurom, što može doneti nepovoljne informacije i vesti o zastojima, preprekama, blokadama i ograničenjima, posebno u vezi starih i bolesnih lica, kao i vraćanje starih problema iz prošlosti, kao i poteškoće u komunikaciji. Možete imati izazove u saobraćaju ili poteškoće da se izrazite i na pravi način kažete ono što mislite i osećate, a da ne ispadnete hladni i grubi. Neko će i dalje imati želju za povlačenjem i distancom. Od podneva dobar aspekt ka Uranu može doneti preokret u datim situacijama i priliku za promene na bolje.

Utorak nam je ponovo dan izazova u kojem imamo nepovoljan aspekt Sunca i Plutona, koji donosi probleme sa vitalnošću, imunitetom, ali i nadređenima i osobama od autoriteta. Možete iskusiti napete odnose sa ljudima koji su na neki način po hijerarhiji na većem položaju od vas. Ne ulazite u sukobe, osim ako zaista niste spremni da se borite za svoj položaj i iznesete svoje stavove i mišljenje. Izbegavajte agresivne osobe, sumnjiva mesta i osobe koje su sklone manipulaciji. To su najčešće osobe koje imaju neki značaj u društvu i kolektivu. Ovih dana se suočavamo sa karmom jer će se posledice naših dela iz prošlosti sada pojavljivati kroz neke odnose i situacije. Ovaj aspekt deluje dan ranije i dan kasnije.

Sreda nam donosi pojačana očekivanja, preterivanja u svakom smislu, ali i razočarenje zbog neispunjenih obećanja. Možda ćemo pokazivati previše entuzijazma, optimizma i očekivanja, dok će nam okolnosti ukazivati na suprotno. To će probuditi strahove i potrebu za kontrolom. Pojačana nervoza i stres biće prisutna ovog dana, te se potrudite da budete fleksibilni kada vaši planovi krenu drugim smerom od očekivanog. Ako očekujete neki novac ili prihode možda se baš nećete zadovoljiti iznosom.

Četvrtak iskoristite za komunikaciju preko interneta, organizaciju učenja online, povezivanje sa određenim grupama istomišljenika, pokretanje nekih projekata, posebno onih koji utiču nq kolektiv i pomažu zajednicu i ljudska prava. Od ranog jutra se aktivirajte, idite u brzu šetnju ili trčanje, jer vas u protivnom neko može naljutiti čim se probudite. U petak se potrudite da što više uživate ali bez preterivanja u bilo čemu. Bićete usklađeni unutar sebe sa onim što osećate i onim što mislite.

Petak veče možete otići ranije na spavanje jer će se Mesec preseliti u znak Riba, i tu ostati tokom celog vikenda, što ide u prilog izolaciji, osamljivanju, povlačenju, meditaciji, molitvi, ali i inspiraciji i kreativnosti. Tokom vikenda teže ćemo se buditi, imaćemo raskošne snove, ali i potrebu za kojom čašicom više. Vikend je najbolje iskoristiti za emocije i partnerske odnose, pa čak i one tajne ili odnose na daljinu, koji će se održati putem poruka i dopisivanja.

U subotu imamo lep aspekt Venere i Merkura koji donosi aktivnost u polju emotivnih odnosa, romantike i pokretanje odnosa. Svakako donosi komunikaciju, pisanje pesama i pisama, gledanje romantičnih filmova, ali i sanjarenje i maštanje o ljubavi. U nedelju ranog jutra imamo aspekt Merkura i Marsa koji će na neke osobe delovati kao katapult. Iako je vikend uspavan, ovaj aspekt će i te kako doneti aktivnost, koliko mentalnu toliko i verbalnu. Mnogi neće moći da izdrže da ne kažu ono što misle, neće imati ni takta ni strpljenja. Ukoliko okolnosti budu sputavale kretanje i slobodu, mnogi će biti nervozni i skloni verbalnim ispadima.

Stoga, uposlite se u nedelju ujutro i ispucajte energiju na neke fizičke vežbe ili fizički rad. Tog dana je i Sunce na poslednjem stepenu znaka Ovna što može doneti probleme sa ocem, šefom, mužem, ili nekom osobom od autoriteta. Kasnije popodne se Sunce seli u miroljubiv znak Bika, pa će se i energija tog dana stišati.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Evo kako se svaki horoskopski znak ponaša u (samo)izolaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA