• 9

Spremite se za retrogradni Pluton jer će od 25. aprila naglavačke prevrnuti život svih znakova

Pred nama je ozbiljan period samopreispitivanja i otkrivanja novih istina

  • 9
Horoskop

Foto: Pixabay

Pluton će 25. aprila postati retrogradan i ostati takav do 24. oktobra 2020. godine. Budući da će se nalaziti u znaku Jarca, ovaj period donosi nove mogućnosti i izazove vezane za posao, karijeru, ali i velike ljubavne preokrete!

Upoznavanje sa Putonom je upoznavanje sa senkama, sa svim stvarima koje su smeštene sa druge strane. Kada se Pluton kreće direktno kroz svoju orbitu, on konstantno preispituje sve. Traži onaj deo priče koji svi pokušavaju da sakriji.

Međutim, tokom retrogradnog Plutona, ta energija će biti okrenuta ka unutra. 

Drugim rečima, Pluton poznaje istinu - pravu istinu, a kao što znamo, ona je vrlo retko prijatna. Sama pomisao na retrogradni Pluton je dovoljna da mnogima utera strah u kosti.

Pluton čuva tajne, sadrži misterije i živi u tami koje se mnogi od nas plaše. Zato ćete biti primorani, pa čak i naterani, da se suočite sa sopstvenom istinom.

Horoskop

Foto: Pixabay

Na sreću mnogih, retrogradni Pluton neće biti toliko frustrirajući, ali to ne znači da njegov doseg neće imati dublje značenje.

Retrogradna Pluton donosi vam priliku da se preispitati i dobijete bolji uvid u svoj život. Iskoristite ovo vrijeme da se oslobodite loših navika ili misli koje su ukorenjene duboko ispod površine.

Umesto da dopustite da stvari ostanu iste, hrabro odlučite da napravite promenu. Takođe je savršena prilika da započnete nove kreativne projekte ili novu karijeru.

Horoskop

Foto: Pixabay

Ono što ovaj retrogradni Pluton čini jedinstvenom je to što će Pluton formirati konjunkciju sa Jupiterom. Takođe će započeti novi ciklus sa Saturnom.

Pluton će se nalaziti blizu Jupitera 25. i 30. juna.

Dakle, prvi deo perioda retrogradnosti planete Pluton može vas nadahnuti da pažljivo pogledate budućnost i shvatite koji je pravi put. Ovo je pravo vreme koje će vam pomoći da odrastete i evoluirate kako biste postali najbolja verzija sebe.

Retrogradnost može doneti i blagu nervozu i frustraciju u periodu od avgusta do oktobra meseca, jer će Mars tada biti u Ovnu. Kada je Mars retrogradan u Ovnu, možda ćete se osećati sklonijim da sprovodite dodatne planove i preokrećete neke stvari u životu. Iako budete radili na svojim ciljevima, vaš um će možda malo više lutati zbog čega ćete se osećati rasejano.

Horoskop

Foto: Pixabay

Transformacija kroz proces stvaranja i uništavanja

Kako Pluton bude počeo svoja emotivna iskopavanja, možda ćete shvatiti da je potrebno promeniti neke stvari u vašem životu.

Pluton je poznat kao planeta transformacije jer uvek kreće od dna, gde je tama najveća. I dok transformacija može zvučati lepo, setite se da su i uništavanje i stvaranje deo transformacije. Vrlo retko je ona prelepa od početka do kraja.

Na koga će ovaj tranzit najviše uticati?

Retrogradnost Plutona će uticati na sve znake bilo u pozitivnom i negativnom smislu. Ipak, s obzirom da je povezan sa znakom Škorpije, ovaj tranzit će najveće promene doneti Jarcima, Škorpijama, Rakovima i Strelcima.

Video: Ovo su najveći paničari horoskopa. Da li ste među njima?!

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima