≫ 

3 horoskopska znaka na koje će mlad Mesec najbolje uticati: Dobiće moć da rade šta god žele

Biće im lepa nedelja...

  • 1
Mlad Mesec Foto: Pixabay

Sledeća 3 horoskopska znaka naći će novu priliku u mladom Mesecu, koji se odvija u Biku koji je prizemljen, osećajan i produktivan. Horoskopski znakovi koji će imati lepu nedelju su oni koji su zemljani...

Bik

Imate moć da radite šta god želite. Ovo nije vreme da ograničite svoje mišljenje. Ponekad sumnjate u sebe ili osećate da vas osećanja sputavaju, ali to nije faza koja dolazi i prolazi. Govorimo o vašoj budućnosti i svim mogućnostima koje ona donosi. Brinite se za sve što ne možete da kontrolišete. Ono što možete da kontrolišete je sposobnost da prihvatite sebe takvog kakav jeste i udvostručite samopouzdanje. Ovaj period je najbolje vreme za boljitak, ali to ne znači i drugu osobu. Postaćete najbolja verzija sebe.

horoskop foto: pixabay.com

Devica

Život vidite iz nove lepe perspektive. Lako je osećati se zarobljeno ako pogledate samo jednu verziju svoje budućnosti. Zabrinuti ste zbog sitnih detalja i važno je da zapamtite da morate da napravite korak unazad i da razmislite o celokupnoj slici i kako se sve lepo zbližava. Ovaj mlad Mesec je podsetnik da vaša stvarnost u velikoj meri zavisi od perspektive koju imate. Kamen jednog je dragoceni kamen drugog. Prelaz će vam pokazacti mnogo stvari koje ste uzeli zdravo za gotovo, i da su mnogi kamenčići u vašem životu zapravo dragulji. Postoji toliko perspektiva oko vas. Otvorite oči prema njima.

Jarac

Osećate se inspirisano da uradite nešto umetničko. Imate tendenciju da sve vidite sa jednim ciljem. Ovo vas može motivisati, ali ponekad vam oduzima mogućnost da uživate u nečemu što jeste. Srećom, ovaj mlad Mesec će vratiti dete u kom se krijete i podsetiće vas na vašu sposobnost da živite čistu i nevinu radost.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Devica

    26. april 2020 | 18:37

    Ocekujem direktno javljanje macana iz Beceja koji je opsednut nama devicama.Obozavam ga😍😍😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA