≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci skloni nervozi, kod Lavova ne ide sve po planu

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Pun mesec Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas bavljenje finansijskim pitanjima i planiranje troškova. Možete da očekujete sreću na ovom polju u narednom periodu. Ako ste u vezi, moguće je nepoverenje između vas i partnera. na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni problemima zbog stresa i nervoze pa o tome povedite računa.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Pred vama je period u kojem vam neće biti ni malo lako da ostvarite sve svoje ciljeve na poslovnom polju. Dosta je pritisaka oko vas. Sa emotivnim partnerom su moguće svađe i promenljivo stanje. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete imati naglašenu sklonost ka problemima sa urogenitalnim traktom.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Nastupa period u kojem ćete biti skloni nervozi. Moguće je da ćete na poslu imati dosta promena. Kada je u pitanju ljubav, nezadovoljstvo koje osećate vodi do svađa sa partnerom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni manjim tegobama koje su vezane za imuni sistem i krvotok.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas nepovoljna nedelja. Najbolje bi bilo da sada ne ulazite u nove poslove. Na polju ljubavi srećete osobu koja vam se dopada ali još nemate priliku da uđete u vezu sa njom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni srčanim problemima pa povedite više računa o tome.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Na poslovnom polju vas očekuje neizvestan period. Moguće je da vam neće sve ići po planu. Kada je u pitanju ljubav osećate opterećenje zbog ljubomore koju pokazuje voljena osoba. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati sklonost ka manjim problemima sa stomakom i sa organima za varenje.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period u kojem ćete želeti da ostvarite pozitivne poslovne pomake. Nov razgovor vas vodi do zanimljivog flerta sa osobom sa kojom ćete poželeti vezu. Možete da očekujete da ćete na polju zdravlja biti skloni manjim problemima sa alergijama. Čuvajte svoje zdravlje i menjajte loše navike.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA