≫ 

3 znaka horoskopa koji ne žure da kažu "Volim te": Da li ste spremni da ih sačekate?

Pobornici su sporijeg tempa...

  • 0
Horoskop, ljubav Shutterstock

Budući da je svaki ljudski odnos drugačiji, neretko može biti teško tačno da znate kad je pravo vreme da podelite svoja osećanja. Za one koji su pobornici sporijeg tempa, na spisku ispod naći ćete 3 horoskopska znaka koji neće žuriti da kažu "volim te".

Blizanci

Prema Teriju O'Konoru, astrologu u kompaniji The Astro Coach, Blizancima vlada njihov um. Čak i kada će horoskopski znak zbog ljubavi izgubiti logiku, on se neće smiriti sve dok ne bude siguran da veza ima stvarni potencijal. Njegova prirodna srodnost sa logikom takođe utiče na tip ljudi koje obično privlači.

- On preferira inteligenciju, sarkazam i smirenost. Reči i način na koji prihvata te reči su poput polena koji privlači pčelu - izjavio je O'Konor.

Jarac

Jarac je jedan od najzaslužnijih znakova zodijaka. Ima neverovatan nivo posvećenosti i radne etike.

- Jarcu će biti potrebno vreme da se popne na planinu zvanu "ljubav" i postigne svoje ciljeve. Oni žele da ljubav bude vredna toga - ističe O'Konor.

Iako mogu imati reputaciju da su rezervisani ili distancirani, Jarci imaju velika srca. Veoma paze na svaku svoju radnju.

- Zvaničan, staromodan, ozbiljan i siguran, Jarac želi ljubav kao i sledeći znak u vezi - dodao je O'Konor.

Vodolija

Kao stalna indikacija, ovaj horoskopski znak je poznat kao nezavisan, vodljiv i znatiželjan. Vodolija je neverovatno posvećena, ponekad i preterano. Međutim, put ka ljubavi može biti vrlo spor zbog njene potrebe za autonomijom. Uživa u svojoj slobodi i treba joj vremena da pronađe partnera koji će je voleti zbog ćudljivosti koja je čini jedinstvenim. Ako je to ono što želite i nemate ništa protiv da čekate Vodoliju, budite sigurni da ozbiljno shvatite svoju vezu.

Uostalom, kada je reč o ljubavi, ono što je "zamah", subjektivno je. Iako odluka da u "savršeno vreme" izrazite svoja osećanja možda nije laka, pokušajte da ne razmišljate previše o tome.

Video: 5 horoskopskih znakova koji se zaljubljuju u pogrešne osobe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA