≫ 

Stiže poslednji Supermesec: Spremite se za dramu u ljubavnom životu, ali i otkrivanje velikih tajni

Stiže nam pun Mesec u Škorpiji koji je ujedno Supermesec. Evo šta vam donosi...

  • 11
Pun Mesec Foto: Pexels / Frank Cone

U noći između 7. i 8. maja uživaćete u poslednjem Supermesecu u 2020. godini.

U astronomiji, mesec se kreće kroz različite faze. Za vreme punog Meseca na nebu izgleda kao velika, okrugla i sjajna kugla. oslednji Supermesec u ovoj godini naziva se Cvetni pun Mesec jer označava vreme kada cveće cveta.

Da bismo razumeli dubinu ovog astrološkog događaja, moramo da pogledamo energiju Škorpije, znak u kojem će Supermesec dostići svoj vrhunac lunarnog ciklusa.

Kao fiksni vodeni znak, Škorpija uživa u emocionalnom intenzitetu i intimnosti. Ovaj znak je povezan sa tabuima i drugim skrivenim stvarima, tako da ćemo u kombinaciji sa svetlosnim efektom punog Meseca, verovatno uvideti tajne koje će izaći na površinu, a pojaviće se i želje koje će nas iskušati da promenimo svoj dosadašnji put u životu.

- Ovaj Puni Mesec je šansa za sve nas da se transformišemo i evoluiramo i da preduzmemo korake ka promeni -  kaže astrolog Lisa Stardast.

Pun mesec Foto: Pixabay

Znak Škorpije reperezentuje seks, a njime vladaju i Mars i Pluton, planete instinkta i primalne seksualnosti. Pun mesec u Škorpiji nije ništa drugačiji, tako da se spremite za visok intenzitet strasti i želju za intimnošću.

- Cvetni pun Mesec će vam ubrizgati potrebnu strast u život. Uticaće na sve horoskopske znakove, ali njegovo delovanje će najviše osetiti Škorpije i Bikovi -  tvrdi Dona Pejdž, sertifikovani astrolog iz Atlante.

S obzirom da poslednji Supermesec u ovoj godini pojačava osećanja možda ćete biti u iskušenju da se pobunite protiv bilo koje vrste kontrole, prekoaračenja granica i stega. Istovremeno, bićete malo drskiji nego inače. Nećete imati problem da kažete šta god vam padne na pamet. Moguće su i svađe, pa probajte da izbrojite do pet pre nego što uđete u raspravu.

horoskop, seks, sex foto: pixabay.com

Kako će Cvetni pun Mesec uticati na ljubavni život?

Pun Mesec u Škorpiji uticaće na ljubavne veze na različite načine.

Ako ste u vezi, ponovo će oživeti strast između vas i vašeg partnera, ponovo ćete se zbližiti. Bliskost i povezanost neće odmah izbeledeti, već će duže vreme potrajati.

Ako ste sami, shvatićete šta tačno želite od svog partnera, tako da ćete moći da lakše da ga pronađete, odnosno da prepoznate kvalitete osobe koja vam se bude na prvi pogled dopala.

Pun mesec Foto: Pixabay

S obzirom da će Škorpija probuditi strasti i pojačati osećanja, moguće su i svađe. Ako budete u afektu kazali gomilu nepromišljenih stvari, kasnije se možete izvinjavati zbog toga.

U slučaju da jednostavno kažete istinu i na taj način se suočite sa partnerom, to bi moglo da vam pomogne da započnete da vodite  iskrene razgovore koji će vam pomoći da se konačno rešite problema koji vas muče u vezi.

Video: Čovek na Mesecu - mit ili stvarnost i zašto skoro pola veka ne ide gore?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    6. maj 2020 | 10:18

    Ne znam da li je zbog promene vremena ili punog meseca, ali noćas sam spavala 3h ukupno. Kao vampir celu noć.

  • Ljuba

    6. maj 2020 | 10:53

    Ja kada se ušuškam pored mog Dalibora spavam ko pile. To je ljubav a ne horoskop :)

  • Realno

    6. maj 2020 | 07:07

    Utice da ne mogu oka da sklopim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA