≫ 

Obično donosi haos, ali pun Mesec neće imati uticaja na ova 4 znaka horoskopa

Karakterišu ga i kao "cvetni pun Mesec"...

  • 1
Pun Mesec Foto: Pixabay

Pun Mesec na sve se znake horoskopa utiče na određeni način, pa se obično suočavaju sa teškim vremenima. Ovog puta, "cvetni pun Mesec" neće forsirati sledeća 4 horoskopska znaka.

Pun Mesec se ovaj put odvija u vodenom znaku Škorpije, i fokusira se na izgradnju intimnosti i autentičnosti u našim životima, a posebno u međuljudskim odnosima. Daće nam priliku da se približimo drugima, da ojačamo uzajamne odnose, ali prvo počevši od nas samih.

Pun Mesec će na sledeće znakove horoskopa imati manje uticaja:

Vaga

Pun mesec maja će "osvetliti" pojedine stvari i pomoći će vam da vidite vrednost svojih odnosa, svog rada i sebe. Zbližićete se sa ljudima iz okoline i prepustićete se čulnim zadovoljstvima koja vas okružuju. Moći ćete da upravljate bilo kojim problemom koji se pojavi. Osećaćete se prizemnije i stabilnije od drugih.

Strelac

Pun Mesec uglavnom izaziva haos, ali stvari će biti mirne za Strelce. Energija Škorpije će vas odvesti na unutrašnje putovanje koje će vas namamiti da samostalno provedete kvalitetno vreme otkrivajući pejzaže unutrašnjeg sveta. Poklonićete sebi radost nege. Neka vas vodi u pravcu u kojem vaš duh želi da ide i uživajte u trenutku prosvetljenja.

Jarac

Radnje koje se odnose na društvenost i lične ciljeve aktiviraju se u vašem okruženju. Iskusićete radost transformacije, ali nećete patiti na emotivnoj osnovi. Verovatno ćete zaraditi novac za investiciju koju već izvesno vreme planirate. Ako radite na nečemu profesionalno, društveno ili lično, cvetni pun Mesec će vam dati kosmičku energiju koja će ojačati vaš "projekat".

Mesec, pun mesec Foto: Tanjug/AP

Ribe

Ovo će biti u potpunosti duhovni pun Mesec za vas, a usmerena energija će odneti svakodnevne probleme i smestiće vas u vedrije raspoloženje. Na nebu struji mnogo podrške koja će ojačati vašu intuiciju. Suočićete se sa određenim izazovima i ličnim problemima, ali osećaćete se sjedinjeni sa univerzumom i sposobni da prevaziđete bilo koju dramu i uvidite širu sliku. Stižu pozitivne promene.

Video: Astrolozi tvrde da su ovi znakovi toliko stidljivi da je ponekad neprijatno u njihovom društvu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA