• 0

Astro-prognoza Jasmine Mrdalj: Egzaktni aspekt Meseca i Urana donosi nedelju punu burnih promena

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop, zvezde, planete

Foto: Pixabay.com

Sedmicu započinjemo egzaktnim aspektom Meseca i Urana što ukazuje na nedelju punu promena, koje će se odraziti na konkretnom praktičnom nivou.

Prvog dana nedelje, glavni akter, planeta Saturn, okreće svoj hod. Dobro isplanirajte ovu nedelju i gledajte da ništa ne prepustite slučaju. Budite tačni i precizni sa vremenom, kao i planiranim aktivnostima. Planeta karme i vremena vraćaće u vaš život sve ono što ste gurali pod tepih, suočiće vas sa prošlim radnjama i obavezaće vas na preuzimanje odgovornosti. I to će biti tako sve do početka septembra. Tokom svog retrogradnog hoda vratiće se u znak Jarca, da još jednom čekira sve one oblasti i ispite koje niste savladali, svakome u zavisnosti na životnu oblast kojom prolazi.

Prvog dana nedelje planete Merkur i Mars će sa poslednjih stepenova napraviti kvadrat, koji može uticati na krupne sukobe i svađe. Sukob između slobode i vezanosti, borbe za sebe i za druge. Pripazite se i ne ulazite u konflikte, osim ako niste spremni da preuzmete odgovornost za svoje odluke i akcije. U nekim oblastima i u nekim odnosima možete staviti tačku. Takođe, u ponedeljak uveče Merkur će promeniti znak i ući u znak Blizanaca, što će doneti bolju komunikaciju i jasnoću u odlukama. Bolji period za sprovođenje planova, ideja, potpisivanje ugovora, komunikaciju, papirologiju, saobraćaj, kupovinu tehnike, automobila i telefona. Iskoristite ovaj period do 28. Maja.

U utorak ćete imati veću jasnoću i jasniju sliku i viziju sebe u budućnosti i dugoročnih planova.

Prva dva tri dana zapisujte ciljeve i ne pričajte puno o svojim planovima. Budite u tišini i fokusirajte se na budućnost i kojim koracima možete do nje stići. Tog dana se i planeta vizije, Jupiter, okreće retrogradno, što doprinosi tome da ćemo se baviti prošlim planovima, idejama i projektima koje smo započeli možda još krajem prošle godine.

U sredu se situacija menja, jer donosi prve zastoje i prepreke u ostvarivanju ciljeva. Iako neke stvari neće ići po planu, pokušajte da ostanete mirni i dosledni i videćete vrlo brzo kako će se stvari promeniti u vašu korist. Planeta ljubavi i finansija, Venera, u sredu kreće retrogradnim hodom, i takođe donosi izazove, posebno na polju ljubavi, odnosa, braka i finansija. Očekujte povratak osoba iz prošlosti koje su vam bile važne u emotivnom smislu, kao i problema i situacija koje ste mislili da ste rešili. Mars je takođe promenio znak, i ušao u znak Riba, što predstavlja period finalizacije važnih projekata koje ste započeli još pre godinu i po dana. Četvrtak je dan lepe komunikacije, ponovnih susreta i ujedinjenja, ali i nesklada između emocija i racija, koji će se manifestovati posebno kroz određene partnerske odnose.

Horoskop

Foto: Pixabay

Petak ujutro ćemo dočekati uspavaniji i konfuzniji. Neko će imati živopisne snove, dok će drugima trebati više vremena da se razbude i prionu na posao. Već od ranig jutra vas neko ili nešto može iziritirati te ćete imati potrebu da se distancirate. Celog dana se možete osećati konfuzno, rasejano i zaboravno. Ovog dana ne planirajte neku važnu komunikaciju niti dogovore, posebno u popodnevnim časovima. Sunce je u trigonu sa Plutonom pvog dana što je povoljan aspekt da napravite neke korenite promene u svom životu. Možete biti svedok nekih većih promena po pitanju određenih važnih osoba iz vašeg života po pitanju hijerarhije ali i ekonomskog stanja.

Subotu posvetite meditacijama, prijatnoj distanci, spavanju i odmoru, wellnessu, gledanju filmova ili čitanju knjiga. Odličan je dan za hedonizam i inspiraciju.

Nedelja je dan koji ćemo više provesti u miru i odmoru, dok će veče doneti impulsivnost i pojačane reakcije, kao i nedostatak takta. Imaćete veliku potrebu da nešto radikalno promenite i nećete imati strpljenja da to sprovedete u delo. Imaćete osećaj da su vam konačno jasne neke stvari i situacije i da sada kristalno jasno znate koji je vaš pravac u kojem treba da se krećete.

Tome doprinosi Sunce u trigonu sa Jupiterom. Sve što želite možete da ostvarite samo ako se usudite, poruka je ovog aspekta. Takođe, dobar je aspekt za pokretanje finansijskih planova, dobijanje sertifikata, odluke o početku školovanja i usavršavanja, legalizaciji i ozvaničenju.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima