≫ 

Vikend horoskop: Rakovi otkrivaju neku tajnu vezanu za partnerske odnose

Astrolog Aleksandra Bjeljac piše za "Telegraf"

  • 0
horoskop foto: pixabay.com

Astrolog Aleksandra Bjeljac otkriva šta očekuje znakove horoskopa za vikend koji je pred nama.

Ovan

Dosta reči, komunikacija vam je naglašena ovog vikenda. Možda ćete patnju usmeriti na svoje misli i učenje. Obići ćete dragu osobu, ali i očekujte posetu nekog sa kraćeg puta ili nekog iz Vašeg okruženja.

Bik

Razmišljate dosta o poslu. Ovaj vikend ćete provesti u krugu porodice ili prijatelja. Može Vas nazvati neko od kolega sa predlogom o nekoj inovaciji vezanoj za vaš prosperitet.

Blizanci

Želećete da se odmorite i posvetite sebi. Priuštite sebi kratki odmor, makar to bio izlet u vašem gradu. Dobićete dodatnu energiju koja će Vam mnogo značiti u narednom periodu.

horoskop, zvezde, planete Foto: Pixabay.com

Rak

Razmišljate dosta o prošlom vremenu. Pokušavate da nađete neko rešenje i izlaz iz trenutne situacije. Teži snovi, a možda otkrijete neku tajnu vezanu za partnerske odnose.

Lav

Dosta razmišljanja o karijeri. Želećete da se čujete sa osobom koja Vam može pomoći na putu ka uspehu. Ovaj vikend Vam može doneti vesti o nekoj dodatnoj zaradi.

Devica

Vikend Vam donosi dosta komunikacije sa prijateljima i razmišljanju o realizaciji vaših želja. Možda Vam se javi neko koga niste dugo čuli. Predstoji vam strast.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA