NEDELJNI HOROSKOP: Kod Ovnova preokret na poslu, kod Riba flert s novom osobom

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Pun Mesec Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu. Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period u kojem ćete imati preokrete na polju posla. Poboljšanje finansija bi moglo da vas zadesi kada to i ne očekujete. Na polju ljubavi vam sledi stabilno stanje sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati sklonost ka manjim problemima sa grlom.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period u kojem ćete imati poslovne komplikacije. Moguće je da ćete biti često pod stresom. Na polju ljubavi vam sledi manja svađa ali i pomirenje sa osobom do koje vam je stalo. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa očima, glavoboljom kao i sa povišenim krvnim pritiskom.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Moguće je da ste na polju posla sada u neizvesnoj situaciji i da se ne osećate dobro zbog toga. Pred vama je period u kojem ćete imati šansu da ostvarite tajnu ljubavnu vezu. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete biti skloni manjim tegobama sa cirkulacijom, kao i problemima sa limfnim čvorovima.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Povoljna je nedelja ispred vas. Poslovnom situacijom ćete biti veoma zadovoljni. Možete da očekujete da će sudbina biti na vašoj strani. Kada je u pitanju ljubav, dobar odnos sa partnerom vas raduje. Na polju zdravlja vas čeka takođe stabilno stanje. Povremeno možete imati višak energije, pa vežbajte.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Očekuje vas period u kojem ćete imati promene i nagle preokrete na poslu. Dosta toga bi moglo da vas opterećuje. Posvetite se partneru kako bi sačuvali dobar odnos u vašoj vezi. Na polju zdravlja biste mogli da budete skloni manjim problemima sa kostima, kičmom, čuvajte se eventualnih padova, lomova itd.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Moguće je da ćete na polju posla imati preokrete ali i neke nove ponude koje su povezane sa napredovanjem. U ljubavi vam prija sloboda i prostor koji želite da imate samo za sebe. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem nećete imati veće probleme i poteškoće. Prija vam aktivnost i boravak u prirodi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA