• 0

3 horoskopska znaka koji će vas istražiti na svim mrežama pre nego što odluče da imaju nešto s vama

Oni su mali horoskopski detektivi...

  • 0
Prvi sastanak

Foto-ilustracija: Pixabay

Kada razgovaramo o pripremi pre prvog sastanka, za pojedine se postavlja jedno pitanje: Google ili ne Google? Istina je da ne postoje "pravila" i "pravi način" da priđete nekome koga ne poznajete dobro, pre nego što ih sretnete uživo. Pojedini horoskopski znaci drugima ne veruju lako i možda će želeti da obave dublje istraživanje kako bi se osetili prijatnije kad izađu na piće sa nepoznatom osobom.

Lav

Ako postoji jedan znak koji mrzi da se oseća nespremnim, onda je to definitivno Lav. Ovo društveno i harizmatično stvorenje izbirljivo je koga da odabere da provede romantične trenutke, zato se ne čudite ako se pojavi na prvom sastanku kao da je studirao o vama. A u slučaju da se pitate, "studija" je eufemizam za bezbroj sati koje je proveo na internetu kako bi objedinio sve tačke koje će mu pomoći da stvori sliku o vama.

Škorpija

Poznat je po svojoj tajnovitosti, osetljivosti i intenzitetu, kao i na to što je uvek korak ispred. Poverenje je nešto što ga stavlja iznad svega i nastoji da to pokaže drugima. Ima prirodnu sposobnost da analizira mlade ljude koji su šarmantni. Ako se uopšte pojavi na prvom sastanku, pre toga obavivši potrebno istraživanje, položili ste početne "testove". Međutim, biće ih mnogo i ubuduće ćete na to morati biti spremni.

Rak

On je jedan od najzanimljivijih, razumljivijih i dragih ljudi koje ćete upoznati, ali nije savršen. Zauzvrat, za sve te prikaze koje vam nudi, možda je duboko nesiguran. Njegova nesigurnost i strah od povrede mogu ga navesti da donosi zaključke, tako da neće oklevati da potraži informacije o nadolazećem sastanku.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima