Mračna strana mladog Meseca u Blizancima: "Pašće" važne odluke vezane za ljubavni život

Spremite se za duboke promene u svom ljubavnom životu

  • 2
Mlad Mesec Foto: Pixabay

Iako su tokom prethodnih nekoliko nedelja mnoge planete bile u retrogradnom hodu, te su pojedinim znacima su unosile nevolje u život, konačno možemo da predahnemo jer se 22. maja mlad Mesec u Blizancima pojaviti na nebu. Mlad Mesec nam pomaže da shvatimo da izbori koje imamo u životu imaju svrhu da nas inspirišu.

U astrologiji, mlad Mesec je tradicionalno vreme kada sadimo seme za ono za što se nadamo da će porasti u sledećem mesečevom ciklusu od šest meseci, dok ne obeležimo pun Mesec u istom znaku.

Blizanci su vazdušni znak koji predstavlja dualnost u nama samima i u našem životu. Ovaj horoskopski znak je vrlo mentalno aktivan, predstavlja osećaj povezanosti i komunikacije. Za vreme mladog meseca u Blizancima, želimo da otkrijemo šta nas muči i da shvatimo šta nam nedostaje.

Ovo je mračna strana mladog Meseca u Blizancima koji se uvek događa u maju

Ovog meseca mi se borimo sa stvarno zanimljivom energijom.

U vreme ove lunacije, Saturn će formirati trigon sa Mesecom; u astrologiji je ovaj aspekt jedan od glavnih i označava spajanje energija. To znači da ćemo videti Mladi Mesec u Blizancima koji spaja snage sa Saturnom u Vodoliji.

Horoskop Foto: Pexels / luizclas

To je zaista intenzivna životna energija. Mesec u astrologiji predstavlja naše unutrašnje ja i naš emocionalni svet, deo nas koji spoljni svet možda često ne vidi. U Blizancima, predstavlja nas koji u svom životu pravimo nove izbore, ali takođe može predstavljati našu ličnu potrebu za prihvatanjem sopstvene dualnosti.

Mi smo slobodni, ali nam ipak treba stabilnost; mi smo odgovorne majke, ali još uvek senzualne žene; potrebno nam je vreme za sebe, ali još uvek nam treba podrška drugih...

Saturn je takođe poznat kao gospodar vremena i karme, tako da iako ćemo možda morati biti strpljivi da vidimo plod čitavog ovog dela, na kraju će se isplatiti.

Na nebu ima mnogo više dešavanja od samog trigona između Meseca i SaturnaTakođe smo usred brojnih planetarnih retrogradnosti, uključujući planete Pluton, Saturn, Jupiter i Veneru.

horoskop Foto: Pixabay.com

Upravo bi jedna od ovih planeta mogla da dovede do potrebe da ozbiljno zastanemo i preispitamo planove koje smo napravili u živout. S obzirom da ćemo videti toliko mnogo događaja koji će pogoditi više oblasti našeg života, znači da se od nas traži da ozbiljno razmislimo o onome što smo mislili da želimo i da nam je potrebno.

Zahvaljujući retrogradnosti Plutona, pogledaćemo istini u oči. Pluton je gospodar podzemnog sveta, pa tokom svoje retrogradnosti teži da donese sve na svet što je sakrio. Zajedno s Jupiterom i Venerom, pripremamo se za neke velike trenutke, nadamo se da nećemo "spaliti" ni sebe ni bilo koga drugog u tom procesu.

Iako se ne želimo baviti previše klišejima, odnosno teorijama o Veneri i mladom Mesecu u Blizancima, ipak moramo da priznamo očigledno: odluke treba da budu donesene u našim ljubavnim životima!

Ljubav Foto: Pexels / luizclas

Postoje putevi koji će se otvoriti i nova iskustva koja ćemo doživeti, a koja nam neće samo pomoći da shvatimo koga želimo da volimo ili sa kim da se budimo,već da osoba sa kojom biramo da budemo u vezi predstavlja drugačiji način života i različitu verziju nas.

Dakle, kad biramo partnera, mi ne biramo samo osobu, već biramo i sebe. Govorimo o tome kako se osećamo, kakav život želimo da stvorimo i u šta smo odlučili da verujemo.

Sa Saturnom na sceni znamo da će za sve što započne oko ovog perioda, uključujući i romantične veze, trebati nešto više vremena. Ali sa Jupiterom, planetom koji predstavlja izobilje, i Venerom, videćemo kakve uzbore i odluke ćemo doneti u ljubavnim životima jer svaki partner otvara sasvim novi put u životu.

Strpljenje je ključno, jer u životu i ljubavi dobijamo samo ono što prihvatamo. Ako nam treba ili želimo nešto više, moramo razumeti i verovati da velike stvari dolaze onima koji naporne rade na tome.

Video: Ovi horoskopski znakovi misle da se ceo svet vrti samo oko njih

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    20. maj 2020 | 19:11

    Hrabrima se desava ljubav. Za veliku ljubav vredi ziveti i boriti se i braniti je od zlih

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA