Ovaj horoskopski znak je najgori za vezu: Jedan dan je zaljubljen, a već sutradan gubi interesovanje

Izbegavajte ovaj horoskopski znak jer je totalno nepredvidljiv i teško se vezuje

  • 7
Muškarac

Foto: Pixabay

Ukoliko maštate o ozbiljnoj i stabilnoj emotivnoj vezi, ne očekujte da će vaš odnos sa ovim horoskopskim znakom da potraje, jer on često ima druge planove koji ne uključuju vas!

Blizanci su vazdušni znak, a to znači da ih snažno pokreću strasti - ali, poput vetra, mogu iznenada da promene pravac, bez imalo upozorenja. Ta njihova osobina može da donese uzbuđenje u vezi, jer vas uvek drže u neizvesnosti.

Ali može biti i pomalo zastrašujuće znati da bi jednog dana mogli biti potpuno romantični, a već sutradan bi izgubili interesovanje.

Srećom, toliko su harizmatični i intrigantni da je često ulazak u vezu sa njima vredno rizika.

Brzo gube interesovanje

 

Jedna od glavnih karakteristika Blizanca je njihova znatiželja, koju ćete brzo otkriti kod pripadnika ovog horoskopskog znaka. Kada ih nešto interesuje, u stanju su da se potpuno posvete tome, da saznaju što više informacija koje će im biti značajne.

žena kosa Foto: Pixabay

Žena/Kosa Foto: Pixabay

Uvek žele da vode duboke razgovore, te komunikacija na bazi jednoličnih razgovora, ispraznih priča ne prolazi kod Blizanaca. Ako pronađu osobu koja ih zaintrigira i zadrži njihovu pažnju, tada će njihov fokus biti usmeren na partnera. Međutim, ako otkriju da mogu da vas pročitaju kao knjigu od samog početka, nemojte se iznenaditi ako brzo izgube interesovanje.

Teško ih je upoznati

 

Nakon što provedete znatnu količinu vremena sa Blizancima, možda ćete osetiti kao da je vaša veza duboka. Međutim, ako malo bolje razmislite možda ćete shvatiti da oni znaju sve o vama, a vi vrlo malo o njima. To je zato što Blizanci uvek preuzimaju vodeću ulogu u razgovorima i često znaju način da otkriju vašu tajnu, dok njihove ostaju skrivene. Pored toga, Blizanci imaju puno različitih lica, pa čak i ako žele neke stvari da podele sa vama, potrebno je puno vremena da se svi aspekti njihove ličnosti otkriju.

Muškarac i žena

Foto: Pixabay

Blizancima je potreban jednako dinamičan partner

 

Blizanci vole raznolikost, pa su često srećniji kada su sami, odnosno kada imaju priliku da upoznaju nove ljude, imaju različite partnere i nova životna iskustva. Ipak, na kraju, većina Blizanca želi da se smiri. Ali da bi oni to uradili, potreban im je partner koji poseduje sličnu želju za avanturom i novim iskustvima. Potreban im je neko elokventan i radoznao,  neko ko će pokazivati interesovanje za učenje novih stvari.

Kada Bliznaci pronađu osobu koja ih uzbuđuje, mogu biti veoma odani i voljeni.

Muškarac

Foto: Pixabay

Da li ste nekada bili u vezi sa osobom koja je rođena u horoskopskom znaku Blizanaca? Kakva su vaša iskustva?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dra

    29. maj 2020 | 13:52

    Katastrofa su.

  • Marko

    29. maj 2020 | 13:14

    Najgori su u svakom smislu. Ja kao bik ne mogu da ih smislim. Nemaju stav, princip i obraz. Njihova reč ništa ne vredi. 0 od ljudi.

  • Luna

    13. jun 2020 | 06:20

    Najgori znak i najveci manipulatori.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA