• 1
 ≫ 

Asteroid Vesta: Kako će boginja srca uticati na naše ljubavne živote do 11. avgusta?

 ≫ 

Moderni astrolozi koriste asteroide kao dopunu u analiziranju natalne karte, ali i previđanje aktuelnih dešavanja

 • 1
Asteroid

Pixabay

Vesta, jedan od glavnih asteroida u astrologijiušao je u znak Raka u kome će se zadržati sve do 11. avgusta. Kako je povezan sa seksualnošću i istinom, neminovna je činjenica da će ovaj astro događaj imati jak uticaj na naše ljubavne živote

Vesta je boginja srca, najviše je poznata po svom žrtvovanju za kuću, a ponekad često misle da je u tome žrtva, a zapravo, ona samo bira svoj put. Vesta ima hrabrost da ne izabere nijednog muškarca koji joj ponudi brak, a umesto toga nastavi da sama vodi svoj život. I da bude potpuno ispunjena i srećna!

U zavisnosti od mesta na kome se nalazi u natalnoj karti i trenutnog tranzita, Vesta može da pokrene pitanje ličnih potreba i žrtvi, kao i odluka koje želimo da napravimo samo za sebe.

Najvažnija lekcija tokom ovog perioda je da naučimo da iako je normalno da brinemo o svojim najbližima, ne možemo da žrtvujemo sebe ili svoj život u tom procesu. S obzirom da je reč o sezoni Raka, možemo da očekujemo brojne izazove i poteškoće u pogledu porodice, doma i emotivnih odnosa.

 

Kako će asteroid Vesta uticati na naše veze?

Tranzitna Vesta će delovati apsolutno na sve horoskopske znake. Ona će doneti značajne promene u ljubavnim životima, pa važno je da shvatimo kako će njegovo kreatanje kroz znak Raka zapravo uticati na naše emotivne, prijateljske i porodične odnose.

Asteroid

Pixabay

Ključan korak je da sagledate svoje emocije. Ukoliko osećate promenu osećanja, teško pokazujete i izražavate emocije, ohladili ste se ili čak pomirili sa činjenicom da je vaša veza gotova, bićete stavljeni pod veliki izazov -  sada morate da budete iskreni.

Kako se budemo kretali kroz tranzit, imaćete ogromnu potrebu da činite svog partnera srećnim tako što ćete žrtvovati svoje potrebe. Tako ćete izbeći prepirke i svađe, ali ćete u isto vreme sakriti pravu istinu i svoja osećanja, ili čak gurnuti svoje snove i želje pod tepih.

Horoskop

Foto: Pixabay

Iako vam se to može učiniti kao logičan pristup, način da zadržite mir u životu, budite uvereni da se to neće završiti dobro. Kada pokušavamo da potisnemo emocije, to će se negativno odraziti na naše telo, kao i živote.

Kako biste najbolje dobili iz ovog tranzita, važno je da svemu što vam se bude dešavalo pristupite krajnje iskreno. Probajte da ne razmišljate o tome šta će se desiti kada kažete ono što mislite. Umesto toga, verujte da postoji razlog zašto se sve to dešava, što znači da treba da se suočite sa tim, a ne da bežite. 

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

 • Зоран

  3. jun 2020 | 16:07

  Веста (римска богиња домаћег огњишта) или грчка Хестија немају везе са љубави тоје домен Венере!

  2
  0

  Podelite komentar

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Ne želim da budem informisan
Ok