≫ 

Očekuje vas dramatičan period: Junsko pomračenje Meseca biće najgore za ova 4 horoskopska znaka

Ništa se zanimljivo ne može dogoditi kad ste zaglavljeni u svojoj "školjci"...

  • 5
pomračenje Meseca Foto: Pixabay

Ako se osećate iscrpljeno i teskobno, ne čudite se. Astrološki gledano, suočeni ste sa trenutno najintenzivnijim i najdramatičnijim periodom koji oslikava šta osećate. Sve to ima veze sa činjenicom da je počela era pomračenja, koja je jun učinila mesecom transformacije i neočekivanih promena. Nažalost, za specifične znake horoskopa pomračenje Meseca će biti najgore. To se odnosi na Blizance, Devicu, Strelca i Ribe.

Blizanci

Trenutno su zastupljeni teški prelazi u vašem ličnom životu. Reći zbogom nekome koga voliš nikada nije lako, ali to je najvažnije što možete učiniti za svoj lični razvoj. Međutim, zbogom od nekoga znači ostaviti prostora da u vaš život uđe neko drugi. Svako ko sada ostane u vašem životu definitivno je suđeno da bude u njemu.

Devica

Možda je vreme da se "pokupite" i odete. Ništa se zanimljivo ne može dogoditi kad ste zaglavljeni u svojoj "školjci". Ponekad vam je potrebna najneprijatnija stvar kako biste sigurnost ostavili iza sebe. Ova faza vam se u početku može činiti nestabilnom, ali na nju ćete se u međuvremenu navići i na kraju ćete videti da je to bila neophodna promena. Priželjkujete dom i vreme je da promenite svoju perspektivu.

Strelac

Mnogo je stvari koje potiskujete i ovo pomračenje Meseca će ih izneti na površinu i neutralizovati. Stvari koje mislite da volite mogu vas sprečiti da postanete osoba kakva treba da budete. Samo kroz dramatične trenutke naučićete ko ste u stvari.

Ribe

Dugo igrate na sigurno i morate da uradite ono što je neophodno da biste postigli sve što želite. Put je pun pokušaja i grešaka. Prihvatite da je neuspeh deo životne putanje i već tada ćete biti uspešni. Ne razmišljajte o odustajanju, čak i ako se čini da je to vaš jedini izbor. Ako vam je nešto važno, nemojte od toga da odustajete.

Video: Ovo su najveći paničari horoskopa. Da li ste među njima?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA