≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Blizance očekuje nova ljubav, a Rakove zdravstveni problemi zbog nervoze

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 0
Pun Mesec Foto: Pixabay

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Povedite računa da ulazite u velika očekivanja kada je u pitanju posao jer biste mogli da budete veoma razočarani. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada se nažalost ne odvija u pravcu u kom ste želeli. Kada je u pitanju kardiovaskularni sistem, mogući su manji problemi, pa budite oprezni.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Pritisak pod kojim ste funkcionisali na poslu se postepeno smanjuje ali još uvek nije sve sasvim mirno. Povoljan je period ako ste zauzeti, možete očekivati prijatne trenutke sa partnerom. Na polju zdravlja je nervni sistem naglašen kao osetljiv, skloni ste povredama ali i grčevima u mišićima. Povećajte unos magnezijuma.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Poslovna situacija protiče mirno, akcenat je pogotovo na saradnji sa inostranstvom. Ukoliko ste slobodni, početak nove, ozbiljne veze je na pomolu. Kada je u pitanju zdravlje, možete da očekujete sasvim solidnu situaciju. Imate jak organizam i otporni ste na viruse i bakterije. Ipak, sa kičmom su mogući manji problemi.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Povoljan je period za vaše polje posla, pogotovo početkom ove nedelje. U ljubavi je situacija stabilna, iako je kod vas prisutna neka nervoza. Upravo zbog nervoze, mogući su manji zdravstveni problemi. Vodite računa pre svega o krvnom pritisku i problemima koji bi mogli biti uzrokovani time.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Napet i stresan period za vas, mogući su finansijski gubici, pa vam se ne preporučuje da rizikujete. Na polju ljubavi imate velikih problema sa ljubomorom. Zdravstvena situacija takođe nije na zavidnom nivou, mogući su problemi vezani za krvotok, tromb. Pored toga, jako je važno da povedete računa kada je u pitanju vaša glava.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Najviše ćete biti usmereni na poslovne obaveze tokom ove nedelje. Za ljubav vam ne ostaje mnogo vremena i energije. Kada je u pitanju zdravlje, predeo abdomena je osetljiv, stomak, želudac ali i grudni koš bi mogli biti “na udaru”. Pored toga što treba da vodite računa o ishrani, stvarajte zdravije navike.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA