≫ 

Pronađite svog idealnog partnera: Ako želite zdrav odnos, obratite pažnju na ova 3 znaka horoskopa

Pronalaženje odgovarajuće osobe za ljubav nije lak zadatak...

  • 7
horoskop, astrologija Foto: Pixabay

Horoskop kompatibilnosti će vam pomoći da pronađete idealnog partnera.

Ovan

Lav, Strelac, Blizanci

Oni koji su rođeni pod znakom Ovna vrlo su energični i neprestano traže nešto novo. Stoga je idealan spoj za njih sa znakovima koji se ničega ne plaše, pa čak i koji su skloni avanturizmu. Lav, Strelac i Blizanci su stvoreni za Ovna. Uvek su spremni da istražuju, rizikuju, probaju i eksperimentišu. Ovnu je potreban neko ko hrani njegovu energiju, a to su upravo ovakvi ljudi.

Bik

Jarac, Devica, Ribe

Predstavnici ovog horoskopskog znaka su praktični i temeljni. Zato im je poreban partner koji je podjednako fokusiran na određeni zadatak, koji postavlja ciljeve, pravi planove i sprovodi ih. Bik se mora osećati sigurno. Format slobodnih i neobvezujućih odnosa nije pogodan za njih, već stabilnost, stabilnost i stabilnost. A ovo mogu garantovati samo tri znaka: Jarac, Devica i Ribe. Pored njih, Bik će se uvek osećati smireno i samouvereno.

Blizanci

Vaga, Vodolija, Ovan

Blizanci su još jedan horoskopski znak čija je energija u punom zamahu. Zbog toga su njenim predstavnicima potrebni odnosi u kojima ima novosti i prijatnog uzbuđenja. Oni rođeni pod znakom Blizanca kategorički se ne uklapaju u odnose koji ne nadahnjuju rast i razvoj. Vaga i Vodolija su više nego idealni partneri za takvu ulogu. Uostalom, veoma vole da komuniciraju. Znak poput Ovna takođe je odličan za Blizance. Oboje su podjednako otvoreni za eksperimente i sve ono što je novo.

Rak

Jarac, Devica, Bik

Predstavnici ovog horoskopskog znaka vrlo su tradicionalni. Za njih je porodica uvek na prvom mestu. Vole da se brinu o nekome, jer su po pravilu odlični roditelji. Zato im treba neko sa kim mogu da stvore jaku porodicu i odgajaju decu. Jarac, Devica i Bik - pogodni su za Raka kao nijedan drugi znak.

Horoskop Foto: Pixabay

Lav

Vaga, Ribe, Ovan

Oni rođeni pod znakom Lava otvoreno i živo izražavaju svoja osećanja. Često upadaju u dramu, ali su istovremeno veoma kreativni i romantični. Stoga im je potreban partner koji se ne boji tako nasilne manifestacije emocija. Vaga je veoma pogodna za Lava, koji se bukvalno "hrani" energijom drugih. Takođe, i oni koji su rođeni pod znakom Riba, sa kojima je moguć savršen spoj zahvaljujući urođenoj kreativnosti. Ovan je takođe sjajan za Lava, jer nema ništa protiv drama i čak pristaje na "igru" po raznim mestima.

Devica

Bik, Jarac, Rak

Devici je prilično teško naći odgovarajući par. Oni koji su rođeni pod ovim horoskopskim znakom su veoma izbirljivi kada je u pitanju ljubav. Stvar je u tome što kategorički ne žele i nisu spremni na kompromise sa svojim standardima ili očekivanjima. Potreban im je neko jak i pouzdan. Zbog toga je najbolji izbor za Devicu Bik, Jarac ili Rak. Predstavnici ova tri znaka takođe ne podnose nesigurnost i igre uma, što znači da je zagarantovano skladno sjedinjenje.

Vaga

Vodolija, Blizanci, Lav

Predstavnici ovog znaka ne mogu se zamisliti bez društva i komunikacije. Uvek su tamo gde ima mnogo ljudi gde je zanimljivo. Zato ih treba do neke mere zabavljati kako im ne bi bilo dosadno. Idealni znakovi za ovaj zadatak su Blizanci, Vodolija i Lav. Vodoliju, na primer, uvek zanima razgovor, a Blizance avantura. Lav voli da bude u centru pažnje, pa rado "vodi" sa sobom u svetlost one koji su rođeni pod znakom Vage.

Škorpija

Škorpija, Rak, Ribe

Oni rođeni pod ovim znakom su vrlo strastveni i odlučni. Žude za iskrenom i živahnom vezom. Istovremeno, ne podnose slatke i "nežne" partnere, naročito u spavaćoj sobi. Škorpija se odlično slaže sa drugom Škorpionom jer, kako kažu, nema mnogo strasti. Za Škorpiju je takođe veoma važno da u blizini bude osoba u čije osećanja nikada ne bi sumnjao. Predstavnici takvih horoskopskih znakova su Ribe i Rak, koji su vrlo sentimentalni. Uz njih Škorpija može doživeti veliku strast.

horoskop, astrologija Foto: Pixabay

Strelac

Blizanci, Ovan, Strelac

Strelac je večiti lutalica. Predstavnici ovog znaka ne plaše se promena, već traže novo i nepoznato. Strelcu je potreban partner koji će mu pružiti potpunu slobodu i nezavisnost koja mu je toliko potrebna. Potreban mu je neko energičan i jednostavan, jer dosadan i monoton život nije za njega. Blizanci, Ovan i Strelac imaju više nego dovoljno energije, pa su idealni za Strelca. Glavna stvar je da svi vole avanturu.

Jarac

Bik, Devica, Rak

Oni rođeni pod ovim horoskopskim znakom vrlo su odgovorni. Za njih ne postoji dan bez posla i bez jasnog plana. Stoga Jarcu treba potpuno isti partnera - praktičan i svrhovit. Devica i Bik su takođe marljivi, tako da su u savršenoj kombinaciji sa Jarcem.  Kao i Rak, koji pre svega voli tradicionalne vrednosti.

Vodolija

Blizanci, Ovan, Vaga

Vodoliji je potrebna nezavisnost. Predstavnici ovog znaka ne tolerišu kada ih partner doslovno sputava i lišava slobode. Vole čvrste i pouzdane ljude. Blizanci se savršeno stapaju sa Vodolijom, jer su vrlo nezavisni, pouzdni i veoma cene svoju i tuđu slobodu. Pogodni znakovi za Vodoliju su takođe i Ovan i Vaga. Veoma organski nadopunjuju njegove karakteristike, tako da će svi biti srećni.

Ribe

Rak, Devica, Škorpija

Predstavnici ovog znaka su veoma osetljivi i ljubazni. Stoga im je potreban nežan i osetljiv partner koji je u stanju da razume njihovu osetljivost bez osude ili ignorisanja. Rak je vrlo nežan i empatičan znak, pa razume emocionalnost Riba. Škorpija i Devica su impresionirani kreativnošću i strašću Riba. Njihova unija je večni izvor sklada i inspiracije za sve.

Video: Astrolog otkriva kakvi su horoskopski znakovi u ljubavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA