≫ 

Neptun kreće retrogradno, a Venera direktno: Evo šta su nam zvezde predvidele za sledeću nedelju

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop Foto: Pixabay.com

Ponedeljak nosi priču o emocijama, bliskosti i poverenju. Možete biti emotivniji nego inače, ali je u pitanju naglašena intuicija i snovi koje treba poslušati i njima se voditi. Ono što u srcu osećate kao ispravno trebate učiniti. Dosta će se razgovora voditi o porodici, porodičnim odnosima i privatnom biznisu. Neki će pokretati pitanja nekretnine ili zemljišta. Neko će imati potrebu da razgovara sa partnerom o vrednostima u odnosu i bliskosti. Neko će pričati i razmišljati o proširenju porodice ili adaptaciji stambenog prostora.

U utorak Neptun kreće retrogradno unoseći dodatni nemir i konfuziju u svakodnevnicu. Ništa što čujete, vidite ili osetite neće vas ostaviti ravnodušnim. Za mnoge stvari u koje ste bili uvereni da su takve, ispostaviće se da uopšte nisu ni nalik onome u čega ste duboko verovali. Ako ste imali velike planove, ovog dana ćete naići na prve prepreke i poteškoće u realizaciji istih. Ovog dana pokušajte da očekivanja svedete na minimum, a strpljenje povećate na maksimum.

Sreda je odličan dan za komunikaciju, spoznaje, planiranje putovanja kao i donošenje odluka. Moguće su nepredviđene okolnosti i stres na samom početku dana, pa tog jutra uradite nešto drugačije i izađite iz uobičajene rutine, da bi sačuvali mir i stabilnost.

U četvrtak Venera kreće direktno, što će u narednim danima ponovo pokrenuti pitanja emotivnih odnosa, vrednosti i finansija. U četvrtak veče suzdržite se od nepotrebne kritike, već se usmerite na čišćenje i raspremanje životnog prostora.

U petak eventualno nezadovoljstvo emotivnim životom preusmerite u koristan rad ili brigu o sebi i svom zdravlju. Zakažite neke rutinske preglede, podelite garderobu koju više ne nosite, osolobodite se viška stvari i budite od koristi i drugima i sebi. Ovaj dan iskoristite za donošenje odluka posebno onih koji se tiču vašeg zdravlja ili posla.

horoskop foto: pixabay.com

subotu takođe budite aktivni i vredni i utrošite svoju energiju u organizaciju i spremanje. U suprotnom, mogli bi ste se naći u izazovnom konfliktu sa nekom osobom koja ne može da vas isprati sa vašim standardima i očekivanjima. Pokušajte da eventualnu ljutnju pretvorite u bliskost. Tog dana je Mars na poslednjem stepenu znaka Ribe, što može rezultirati prekidom odnosa sa nekom osobom, ali i određenim neprijatnim dešavanjima.

U nedelju ćemo se baviti odnosima, jer će Mesec biti u znaku Vage, a planeta akcije, energije i inicijative će ući u svoje sedište, znak Ovan. Ovo će pokrenuti mnoga važna poglavlja u životima ljudi. U sferama u kojima ste stagnirali duže vreme, sada se možete potpuno pokrenuti na delovanje i postizanje ciljeva. Istog dana Mars pravi lep aspekt ka Saturnu što je bitan momenat za pokretanje dugoričnih ciljeva, posebno onih koji iziskuju doslednost i upornost.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Retrogradni Merkur uzeo svoju prvu žrtvu: Pecaroš je možda bio pijan a možda i devica u horoskopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA