• 0

Neptun kreće retrogradno, a Venera direktno: Evo šta su nam zvezde predvidele za sledeću nedelju

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
horoskop

Foto: Pixabay.com

Ponedeljak nosi priču o emocijama, bliskosti i poverenju. Možete biti emotivniji nego inače, ali je u pitanju naglašena intuicija i snovi koje treba poslušati i njima se voditi. Ono što u srcu osećate kao ispravno trebate učiniti. Dosta će se razgovora voditi o porodici, porodičnim odnosima i privatnom biznisu. Neki će pokretati pitanja nekretnine ili zemljišta. Neko će imati potrebu da razgovara sa partnerom o vrednostima u odnosu i bliskosti. Neko će pričati i razmišljati o proširenju porodice ili adaptaciji stambenog prostora.

U utorak Neptun kreće retrogradno unoseći dodatni nemir i konfuziju u svakodnevnicu. Ništa što čujete, vidite ili osetite neće vas ostaviti ravnodušnim. Za mnoge stvari u koje ste bili uvereni da su takve, ispostaviće se da uopšte nisu ni nalik onome u čega ste duboko verovali. Ako ste imali velike planove, ovog dana ćete naići na prve prepreke i poteškoće u realizaciji istih. Ovog dana pokušajte da očekivanja svedete na minimum, a strpljenje povećate na maksimum.

Sreda je odličan dan za komunikaciju, spoznaje, planiranje putovanja kao i donošenje odluka. Moguće su nepredviđene okolnosti i stres na samom početku dana, pa tog jutra uradite nešto drugačije i izađite iz uobičajene rutine, da bi sačuvali mir i stabilnost.

U četvrtak Venera kreće direktno, što će u narednim danima ponovo pokrenuti pitanja emotivnih odnosa, vrednosti i finansija. U četvrtak veče suzdržite se od nepotrebne kritike, već se usmerite na čišćenje i raspremanje životnog prostora.

U petak eventualno nezadovoljstvo emotivnim životom preusmerite u koristan rad ili brigu o sebi i svom zdravlju. Zakažite neke rutinske preglede, podelite garderobu koju više ne nosite, osolobodite se viška stvari i budite od koristi i drugima i sebi. Ovaj dan iskoristite za donošenje odluka posebno onih koji se tiču vašeg zdravlja ili posla.

horoskop

foto: pixabay.com

subotu takođe budite aktivni i vredni i utrošite svoju energiju u organizaciju i spremanje. U suprotnom, mogli bi ste se naći u izazovnom konfliktu sa nekom osobom koja ne može da vas isprati sa vašim standardima i očekivanjima. Pokušajte da eventualnu ljutnju pretvorite u bliskost. Tog dana je Mars na poslednjem stepenu znaka Ribe, što može rezultirati prekidom odnosa sa nekom osobom, ali i određenim neprijatnim dešavanjima.

U nedelju ćemo se baviti odnosima, jer će Mesec biti u znaku Vage, a planeta akcije, energije i inicijative će ući u svoje sedište, znak Ovan. Ovo će pokrenuti mnoga važna poglavlja u životima ljudi. U sferama u kojima ste stagnirali duže vreme, sada se možete potpuno pokrenuti na delovanje i postizanje ciljeva. Istog dana Mars pravi lep aspekt ka Saturnu što je bitan momenat za pokretanje dugoričnih ciljeva, posebno onih koji iziskuju doslednost i upornost.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

Video: Retrogradni Merkur uzeo svoju prvu žrtvu: Pecaroš je možda bio pijan a možda i devica u horoskopu

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima