Ovaj horoskopski znak slama srca i dovodi druge do ludila: Povrediće vas, a neće ni trepnuti

jednom trenutku možete da ste mu sve na svetu, a već u sledećem da mu ne značite ništa

  • 32
Muškarac Foto: Pixabay

Pojedini znakovi zodijaka su rođeni srcelomci. Oni bi vas radije udalji od sebe, na grub način odbacili i slomili srce samo kako ne biste imali priliku da ih povredite.

Neki horoskospki znaci misle da je ljubav igra, a pobednik je znak koji slomi srce druge osobe i ne okrene se.

On nema problem da vas emotivno uništi, a vrlo verovatno će uživati u tome da vas posmatra kako se lomite.  Oporavak od ovakvih lomova može da traje i godinama, a uvek je bolje sprečiti nego lečiti.

Pazite se Strelca

Strelci su brutalno iskreni, zbog čega se smatraju najvećim srcelomcima u horoskopu, koji su sposobni na najgori način da povrede tuđa osećanja.

Muškarac i žena Foto: Pixabay

Oni će vam reći bez ikakve zadrške sve što osećaju, a neće se potruditi nimalo da "nafiluju" priču. Dakle, očekujte da će vam sve kazati veoma direktno, ne trudeći se da sakriju nijedan detalj niti da vam olakšaju.

Njihova gruba priroda može da povredi druge ljude, posebno ako je reč o osetljivim ljudima. Kada Strelac sazna da njihov partner ne može da podnese njihovu ogromnu iskrenost, to će ga iznervirati i stvari u vezi se mogu odjednom preokrenuti.

Umesto da pokušaju da razreše stvari, osobe rođene u ovom horoskopsom znaku će samo poželeti da raskinu kako bi mogli nastaviti da govore sve što misle, bez straha da će ih neko sputavati u tome.

Muškarac i žena Foto: Pixabay

U njihovom svetu ništa nije stabilno. Strelčevi često iz dosade vole da povređuju. U jednom trenutku možete da ste mu sve na svetu, a već u sledećem da mu ne značite ništa!

Ovaj horoskopski znak obično tokom života ima mnogo ljubavnih veza, pa čak i previše partnera da bi u nekom trenutku shvatio koja osoba je od svih njih zaista i volela. Ako i shvati biće kasno.

Žena Foto: Pixabay

Osim Strelca, na listi najvećih srcelomaca nalaze se Vodolije upravo zbog svoje nepredivljivosti koja može da ohladi partnera, kao i činjenice da nije spreman za kompromise. 

Treće mesto zauzimaju Blizanci koji nisu posvećeni u vezi i prilično su neodlučni.

Da li se slažete da je Strelac najveći srcelomac u horoskopu? Pišite nam svoja iskustva!

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    25. jun 2020 | 20:32

    Jeste, takav sam...tesko se zadrzim kraj jedne, na sto vise bih strana, no ne varam u vezi, ali mi brzo dosadi jedna osoba. Jbg, tesko je kada imas ogroman izbor i lako zavedes. 😄

  • Bane

    26. jun 2020 | 03:19

    Horoskop nisam bas nesto za horoskop.Ja sa riba iskren,ne volim da povredjujem zene u ljubavi,da se lepe za mene lepe se...Pre nekako domisljato ublazim i zapalim ali je ne povredim to je ruzno.Morate da znate kada se kaze za neki znak nesto ne misli se na sve muskarce sa tim znakom da su takvi 😂 nemoguce je,logika.

  • Milan

    25. jun 2020 | 21:54

    Nisam baš takav. Ne volim da povredjujem, nikada. A ostavljam ako partnerka pretera u dzangrizanju ili pokusa da me "veže". Najvise me privlace lepe i pametne žene, sa posebnim mozgom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA