≫ 

Stvoreni su jedno za drugo: 6 znakova horoskopa koji se savršeno podudaraju u krevetu

Astrolozi sugerišu da u spavaćoj sobi postoje idealne kombinacije horoskopskih znakova, a one su...

  • 16
Intima, intimni odnos, seks, ljubav, sreća, nežnost Foto: Shutterstock

Većina žena, kad počnu da se vezuju za muškarca, traže - čak i ako to ne priznaju - da li im njegov horoskopski znak odgovara, ne samo romantično, već i seksualno.

Astrolozi sugerišu da u spavaćoj sobi postoje idealne kombinacije horoskopskih znakova, a one su...

Ovan i Škorpija

Savršena kombinacija koja će zapaliti posteljinu. Ovan rađa potrebu da ga Škorpija pokorava, a Škorpija Ovnu da ga ograniči. Rezultat: Apsolutno vruć seks.

Bik i Strelac

Iako su na papiru potpuno različiti, kada padnu u krevet, Bik i Strelac su najeksplozivnija kombinacija. Njihove razlike čine ih savršenim ljubavnim parom, jer se međusobno dopunjuju na najlepši način.

Blizanci i Jarac

Jarac, stidljiv i rafiniran, impresionira Blizance, koji umiru od radoznalosti da bi otkrili sve aspekte znaka Jarca. Njih dvoje stvaraju čuda kada se seksualno upoznaju.

Lav i Vaga

Vaga ukroti sebičnog Lava i uči ga da bude velikodušan. Njihove seksualne odnose karakteriše zadovoljstvo i veličanstvo.

Riba i Rak

Oboje su toliko nežni da su zaista savršena kombinacija. Jedni razumeju potrebe drugih, pa rade u takvoj harmoniji i senzualnošću da ih vodi na put seksualnih iskustava koja će u njihovom ljubavnom srcu biti nezaboravna.

Devica i Vodolija

Ova dva znaka će ili imati savršen odnos ili će imati najgori. Ne postoji sredina. Vodolija je sklona strastima i menjaju raspoloženja, dok Devica deluje metodičnije i nestrpljivije. Dakle, u dobrom scenariju, odnos između ova dva znaka biće zaista poučan i pružiće im neverovatno zadovoljstvo na svakom polju.

Video: Najluđe seksualne činjenice vašeg horoskopskoog znaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA