• 0

Astrolog otkriva sjajne prilike koje nam donosi naredna nedelja: Budite pametni i iskoristite ih!

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop

Foto: Pexels / luizclas

Ovu sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Vage koji upućuje na temu partnerskih odnosa, braka i saradnje.

Ono na šta treba da se pripremite jeste prilagođavanje i nužne promene koje su neophodne u svim odnosima koje gradite, a koji su vam važni. Naglašeno je preterivanje u očekivanjima i predimenzioniranje emotivnih reakcija, posesivnosti i manipulacije. Potrebna je veća iskrenost i bliskost u odnosima jer se tema licemerstva pojavljuje, posebno u odnosima koji nisu bili kvalitetni od samog početka.

Utorak je dan u kojem imamo jedan od moćnijih i ređih planetarnih aspekata, konjukcija Jupitera i Plutona, ali koji ima veliki uticaj ove godine. Ovaj aspekt može imati uticaj na kolektivna zbivanja, ali i na ličnom planu. Potrebno je napraviti radikalne korake u nekom polju svog života u kojem trebate da pokrenete nešto važno od nule. Ovog dana razmišljaćete o finansijama, vezanosti za nečiji novac bilo od banke ili partnera, kao i o ideji kako da se oslobodite te vezanosti. Mnogo je važno preuzeti odgovornost i stajati iza svih svojih poduhvata i projekata jer se posledice prošlih aktivnosti sada pojavljuju kao okolnosti koje ne možete da izbegnete.

Sreda je dan iznenadnih i konstruktivnih rešenja i ideja, neočekivanih informacija i odluka, kao i pokretanja bitnih životnih projekata. Ovog dana donesite važne odluke, pozovite nekoga, pribavite potrebne informacije i dokumentaciju, pokrenite blog, knjigu, učenje i generalno napravite promenu. Ne gradite “kule od karata” već budite praktični i prizemni.

Četvrtak je važan dan jer se tog dana planeta Saturn vraća ponovo u znak Jarca, i tu će ostati sve do 21. Decembra. Ovo će ponovo doneti stare probleme, u kojima ste se već nalazili, prošlost, ograničenja i restrikcije, prepreke i bolest, kao i probleme sa kičmom, zglobovima, kolenima, kostima, zubima. Iako ćete želeti da budete pozitivni i optimistični, najverovatnije je da će vaši planovi biti osujećeni ili odloženi na neki period.

Petak iskoristite za odmor, zabavu, uživanje, planiranje nekog kraćeg odmora ili odlazak u spa. Ovog dana budite pozitivni, veseli i trudite se da izbegavate teške teme i takve ljude.

U subotu Mesec ulazi u znak Jarca koji će doneti ozbiljnost i težinu u svakodnevni ritam, te ovog dana prionite na posao i obaveze. Ovog dana možete osetiti emotivnu hladnoću potrebu za distancom i povlačenjem. Sve što budete čuli i videli može biti izvor nervoze i iritacije. Zbog toga se povucite iz svađa i sukoba. Potrebno je neki stari odnos pogledati drugim očima, i isceliti odnos koji je eventualno ostao nerešen.

Nedelju provedite drugačije nego obično. Izađite iz uobičajenih obrazaca ponašanja i fraza koje izgovarate. Idite negde pored vode i pokušajte da se opustite. Zapišite kasnije neke svoje dugoročne ciljeve i posvetite se koracima koji su potrebni da ih ostvarite.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima