≫ 

Astrolog otkriva sjajne prilike koje nam donosi naredna nedelja: Budite pametni i iskoristite ih!

Astrolog Jasmina Mrdalj predviđa šta nas očekuje do kraja nedelje

  • 0
Horoskop Foto: Pexels / luizclas

Ovu sedmicu započinjemo tranzitom Meseca kroz znak Vage koji upućuje na temu partnerskih odnosa, braka i saradnje.

Ono na šta treba da se pripremite jeste prilagođavanje i nužne promene koje su neophodne u svim odnosima koje gradite, a koji su vam važni. Naglašeno je preterivanje u očekivanjima i predimenzioniranje emotivnih reakcija, posesivnosti i manipulacije. Potrebna je veća iskrenost i bliskost u odnosima jer se tema licemerstva pojavljuje, posebno u odnosima koji nisu bili kvalitetni od samog početka.

Utorak je dan u kojem imamo jedan od moćnijih i ređih planetarnih aspekata, konjukcija Jupitera i Plutona, ali koji ima veliki uticaj ove godine. Ovaj aspekt može imati uticaj na kolektivna zbivanja, ali i na ličnom planu. Potrebno je napraviti radikalne korake u nekom polju svog života u kojem trebate da pokrenete nešto važno od nule. Ovog dana razmišljaćete o finansijama, vezanosti za nečiji novac bilo od banke ili partnera, kao i o ideji kako da se oslobodite te vezanosti. Mnogo je važno preuzeti odgovornost i stajati iza svih svojih poduhvata i projekata jer se posledice prošlih aktivnosti sada pojavljuju kao okolnosti koje ne možete da izbegnete.

Sreda je dan iznenadnih i konstruktivnih rešenja i ideja, neočekivanih informacija i odluka, kao i pokretanja bitnih životnih projekata. Ovog dana donesite važne odluke, pozovite nekoga, pribavite potrebne informacije i dokumentaciju, pokrenite blog, knjigu, učenje i generalno napravite promenu. Ne gradite “kule od karata” već budite praktični i prizemni.

Četvrtak je važan dan jer se tog dana planeta Saturn vraća ponovo u znak Jarca, i tu će ostati sve do 21. Decembra. Ovo će ponovo doneti stare probleme, u kojima ste se već nalazili, prošlost, ograničenja i restrikcije, prepreke i bolest, kao i probleme sa kičmom, zglobovima, kolenima, kostima, zubima. Iako ćete želeti da budete pozitivni i optimistični, najverovatnije je da će vaši planovi biti osujećeni ili odloženi na neki period.

Petak iskoristite za odmor, zabavu, uživanje, planiranje nekog kraćeg odmora ili odlazak u spa. Ovog dana budite pozitivni, veseli i trudite se da izbegavate teške teme i takve ljude.

U subotu Mesec ulazi u znak Jarca koji će doneti ozbiljnost i težinu u svakodnevni ritam, te ovog dana prionite na posao i obaveze. Ovog dana možete osetiti emotivnu hladnoću potrebu za distancom i povlačenjem. Sve što budete čuli i videli može biti izvor nervoze i iritacije. Zbog toga se povucite iz svađa i sukoba. Potrebno je neki stari odnos pogledati drugim očima, i isceliti odnos koji je eventualno ostao nerešen.

Nedelju provedite drugačije nego obično. Izađite iz uobičajenih obrazaca ponašanja i fraza koje izgovarate. Idite negde pored vode i pokušajte da se opustite. Zapišite kasnije neke svoje dugoročne ciljeve i posvetite se koracima koji su potrebni da ih ostvarite.

Autor: Jasmina Mrdalj

Njen Instagram nalog možete pratiti ovde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA