≫ 

Strašću, lepotom, nežnošću ili komplimentom? Evo čime možete osvojiti svaki horoskopski znak

Na primer, Blizanci će se odmah zaljubiti u vas ako saznaju da volite prirodu, zemlju i lepotu...

  • 9
Ljubavni par

Foto: Pixabay

Ovo su najbolji načini da osvojite srce vašeg izabranika. Ovi horoskopski znaci "padaju" na baš ovakav pristup...

Ovan

 

Strašću. Ovnovi vole svakoga ko nešto voli. Ako imate samo jednu stvar koju obavljate dobro i o kojoj možete da razgovarate satima bez prestanka, zagarantovano je da ćete osvojiti Ovna. Kad pričate sa iskrom u očima, Ovnu nikada neće dosaditi.

Bik

 

Nežnošću. Ako ste brižni i ako poštujete njegova osećanja, Bik je vaš. Jasno im je da onaj ko poseduje veliko srce, poseduje i veliku snagu, pa vole onoga ko to ume da im pokaže.

Blizanci

 

Prirodom. Blizanci će se odmah zaljubiti u vas ako saznaju da volite prirodu, zemlju i lepotu. Gledanje u zvezde im nikad neće dosaditi, kao i duge šetnje pored reke ili na planini. Ako volite svetska čuda, Bliznaci su pravi izbor za vas.

Rak

 

Lepotom. Ne spoljašnjom, već unutrašnjom. Rak voli one sa dobrim namerama, i mogu videti kroz vas na način na koji vi možda niste sposobni. Ako vam je srce čisto i puno želje za lepotom, Rakovi će vas momentalno zavoleti.

Lav

 

Komplimentom. Lav ima nenadmašno samopouzdanje. Ako ih hvalite i uzdižete njihov ego, to je energija koja ima je potrebna da se u potpunosti zaljube u vas. Uzvratiće vam onoliko koliko i dobiju. Nikada ih neće zamoriti to da im govorite koliko su sjajni, a oni neće biti sramežljivi da vam uzvrate istom merom.

Devica

 

Pažnjom. Devica voli da se mazi, ljubi, drži za ruke itd. Na taj način iskazuje svoju ljubav. Ako bi im neko uzvratio na isti način, to je sasvim dovoljno da im srce bude „ukradeno“.

Vaga

 

Razumevanjem. Vaga želi nekoga sa kim može da priča o bilo čemu. Sa nekim ko neće misliti da je čudna zbog misli koje gaji, već da je razume da je drugačija. Važno im je da imaju takav vid podrške, a ne osuđivanje i osporavanje.

Ljubavni par

Foto: Pexels/ Ketut Subiyanto

Škorpija

 

Snagom. Uživaju u društvu onoga ko ima sa čim da se pohvali, jer ta osoba za njih predstavlja inspiraciju. Vole one koji znaju šta znači proći kroz „sito i rešeto“, jer su na taj način zahvalni i poštuju ono što imaju u životu.

Strelac

 

Žestinom. Strelac želi nekoga ko će s njima krenuti u potragu za nečim što žele i da ih, jednostavno, voli. Smatraju da je šarmantno da imaju nekoga ko je pouzdan i ko neće prezati ni od čega da dobije ono što želi.

Jarac

 

Umećem komunikacije. Jarac poštuje onoga koji ne okoliše i koji će im reći sve šta mu smeta. Vole osobu koja im kaže pojedine stvari čak i ako to može povrediti njihova osećanja.

Vodolija

 

Humorom. Vodolija želi nekog ko život ne shvata suviše ozbiljno. Žele nekog ko će ih nasmejati i učiniti da zaborave na negativne stvari, barem i nakratko.

Ribe

 

Emocijom. Bilo kakav jak izliv emocija je dovoljan da vas Ribe zavole. Žele nekoga ko neće prezati da uloži svoje srce u nešto što veruje; nekoga koga nije sramota da zaplače ili da pobesni; nekoga ko se ne plaši da im pokaže šta oseća.

Video: Nema tih para da ovi horoskopski znakovi pokažu emocije, da li ste i vi među njima?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA