≫ 

Ovo je najarogantniji horoskopski znak: Misli da se ceo svet vrti oko njega

Rade samo onako kako njima odgovara, a skloni su i dramatičnim ispadima

  • 22
Žena Foto: Pixabay

Svi znamo barem jednu osobu koja misli da se svet vrti oko njih. Ali to što imaju tako visoko mišljenje o sebi ne znači da su oni toliko sjajni.

Sigurno vam se nekada desilo da želite sa nekom osobom da podelite šta se dešava u vašem životu ili da dobijete savet, ali vaš arogantni prijatelj je toliko fokusiran na sebe, da čak i ne pita za vas.

Naravno, kada je reč o potpunoj egocentričnosti, astrologija može da pokaže ko su najarogantniji horoskopski znakovi.

I ubedljivo, na prvom mestu, nalazi se znak Lav. 

Pripadnici ovog horoskopskog znaka su puni sebe,  a prepoznatljivi su po ogromnoj dozi samoljublja i narcisoidnosti. Da nisu harizmatična bića kakva jesu, ne bi imali toliko prijatelja i poznanika.

Muškarac Foto: Pixabay

Lavov ego je toliko veliki da zapravo može da im stvori pobleme na putu uspeha. Jednom kada imaju neku ideju u glavi, teško je da ih naterate da se predomisle. Uvek misle da su u pravu.

Šta god Lav učinio, on sebe smatra najboljim. Potrebna mu je pažnja drugih i to u neograničenim količinama. Takođe mu je važno da se oseća potrebnim. Čim dobijaju potvrdu od strane okoline, Lavovi počinju da se ponašaju arogantno.

Lav će uraditi sve kako bi zadovoljio sopstvene želje i nije ga briga da li će neko biti povređen u tom procesu. Ako hoćete da se sklonite i distancirate od narcisiodnog Lava, on će od vas napraviti žrtvu.

Žena Foto: Pixabay

Žene Lavice drže rekord u broju dramatičnih ispada. Vrlo su egocentrične, obožavaju ulizivanje i smatraju da u životu zaslužuju samo najbolje. Vrlo često su gorde i neće popustiti dok ne ostvare svoju nameru.

Muškarci rođeni u znaku Lava često imaju vrlo slične karakteristike pa se neretko karakterišu umišljenim i bahatim.

Da li smatrate i vi da je Lav najarogantniji horoskopski znak?

Video: Žene ovih horoskopskih znakova su najsurovije. Da li ste i vi na listi?!

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA