• 10

Ova 4 znaka horoskopa su pravi avanturisti u krevetu, a toga često nisu ni svesni

Ako spavate sa jednim od sledeća 4 znaka horoskopa, možete očekivati neočekivano...

  • 10
Seks, intima, intimnost, erotika, stariji ljudi, zrelost, zreli ljudi

Foto: Shutterstock

Ako ste strastveni i to umete i želite da to pokažete, onda verovatno pripadate nekom od vatrenih znakova, kao što je, na primer, Ovan. Međutim, postoje znaci horoskopa koji svoju avanturističku prirodu drže pod plaštom i u niskim tonovima.

Vaša namera da isprobate nove stvari u krevetu je samo vaša stvar. Pojedini se snebivaju prema takvim poduhvatima, dok drugi svoje fantazije oživljavaju u krevetu.

Biti avanturistički u seksu znači različite stvari za različite ljude. Slika avanturiste u toku polnog odnosa može biti poza 69, dok za druge to uključuje kožu, lisice i sirupe. Seks je vaša lična avantura i sve dok ste na istoj talasnoj dužini kao i vaš partner, možete biti konzervativni ili napredni koliko želite.

Ako spavate sa jednim od sledeća 4 znaka horoskopa, možete očekivati neočekivano...

Vodolija

Vodolija je veoma kreativna i za nju se misionarski seks čini kao propuštena prilika. Baš kao u životu, i ovo nesmetano i otvoreno biće spremno je da isproba sve odjednom, ma koliko čudno izgledale ove ideje. Ako tražite partnera koji svoje slobodno vreme provodi izmišljajući seksualne stavove i uloge, upoznajte Vodoliju. Ako ste neizlečivo romantični i volite slatku i nežnu ljubav, bolje potražite drugi znak.

Riba

Za razliku od Vodolije, Ribe su neizlečivo romantične i zato možda ne mislite da su one najdinamičniji ljubavnici. Riba možda nema divlji seks, ali je u krevetu vatrenija nego što biste očekivali. Umesto da ostvaruje svoje vlastite fantazije, ona više voli da udovolji svom partneru.

Stopala, fetiš, ljubljenje stopala, seks, foot fetish

Foto: Shutterstock

Bik

Bik je jedan od najosetljivijih znakova horoskopa, a ono što iznenađuje je da je ovaj kognitivni znak prijemčiv za sve živopisne i smele stvari. Baš kao Ribe, i Bik će doneti nove poduhvate u seksu, ali kada pričamo o iskrenim sklonostima njegovog partnera, rado će ih slediti. Bik traži zadovoljstvo i ništa mu ne donosi veće zadovoljstvo nego ono šta oseća njegov partner.

Vaga

Vaga je po prirodi velikodušna i to je čini erotičnom, kao i partnerom koji voli da eksperimentiše. Zavodljiva je i ima više seksualnih impulsa nego što o njoj mislimo, a pošto je tako maštovita, uvek smisli nove i zanimljive načine kako da zadovolji svog partnera. Seks sa Vagom nije jednosmerna ulica, jer očekuje da će joj partner pružiti istu brigu i pažnju.

Video: Koje su želje svakog horoskopskog znaka tokom vođenja ljubavi?

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima