≫ 

Teško je održati korak s njim, ali vredi pokušati: Kako se Ovan slaže sa drugim znakovima horoskopa?

Nemojte se čuditi ako posle nekoliko sati razgovora s njim primetite da ste sa interesovanjem slušali nešto što vas u stvari i ne zanima

  • 12
Ovan, horoskop, zodijak, astrologija Foto: Pixabay

Bez obzira na posledice, Ovan će uraditi baš ono što je naumio. U društvu Ovna ćete osetiti njegovu volju za životom i energiju koju rasipa iz, čini se, neiscrpnih izvora. Sa mnogo ideja pristupa svakom poslu...

Svoj veliki intelekt Ovan često ispoljava lepim načinom izražavanja, zato se nemojte čuditi ako posle nekoliko sati razgovora s njim primetite da ste sa interesovanjem slušali nešto što vas u stvari i ne zanima.

Zbog njegovih ambicija i interesovanja, s Ovnom je teško održati korak, ali vredi pokušati. Predstavljamo vam ljubavni odnos Ovna i svakog znaka horoskopa...

Ovan i Ovan

U ovom odnosu jedan od partnera je uvek u superiornijem položaju. Ovo može biti harmonična i skladna zajednica ako se na vreme podele oblasti dominacije. Ako je i materijalna situacija zadovoljavajuća, onda je to sigurno odnos koji obeležavaju odanost i uzbuđenje.

Ovan i Bik

Veza koja obećava i ima nade za uspeh je veza ova dva znaka. Iako su to dve tvrdoglave i jake ličnosti, mogu stvoriti snažan odnos, u kom sigurno dolazi do varnica i svađa. Bik, koji želi materijalnu sigurnost, ali i sačuvano dostojanstvo, često se sukobljava sa Ovnom koji nikad neće oprostiti poraz, a likovaće ako izađe kao pobednik.

Ovan i Bliznaci

Potreba za materijalnom sigurnošću karakteriše oba znaka, tako da se mogu stvoriti harmonični odnosi. Ako ste vi i vaš partner u ovakvoj kombinaciji, a želite da to bude uspešna veza, pokušajte da ne prigovarate mnogo, jer ste oboje skloni čestim upadicama, pa čak i svađama.

Ovan i Rak

Veoma teška kombinacija, jer Ovan je onaj koji u potpunosti može da omalovaži i obezvredi Raka i preuzme dominaciju nad njim. Ovo je veza u kojoj postoje mnogi razlozi za neusklađenost, pa i u samim karakterima ovih znakova.

Ovan i Lav

Ako je moguće potisnuti želju oba znaka za dominacijom, i stvoriti ravnopravnost među pratnerima u slučaju da je žena Lav, ova veza može biti dobra. U slučaju da je muškarac Lav, onda je ovakav odnos skoro pa nemoguć.

Ovan i Devica

Muškarca Ovna može da iznervira preterana pažnja Device, koja voli da pridaje značaj sitnicama i koja je veoma realna. Ako je žena rođena u znaku Ovna, veza je moguća samo ako postoje zajednička interesovanja.

Ovan i Vaga

Ako želite kratku i strasnu vezu, ovaj spoj vam to obećava. Vaga voli da je uvek uz svog partnera, Ovan voli svoju slobodu i nezavisnost i to ne može dugo da trpi.

Ljubavni par Foto: Pixabay

Ovan i Škorpija

Odnos pun žestine, strasti, vatrenog seksa i potpunog razaranja oba bića. Ovan koji ume da prašta, ali ne zaboravlja prevare, Škorpija koja čeka da se osveti za sva poniženja i kritike. Oba partnera imaju zajednički cilj - praktičan ili materijalan interes. Različitost je ono što ovu vezu može učiniti efektnom, kao i prijateljstvo koje partneri mogu izgraditi.

Ovan i Strelac

Odnos u kom su izraženi razumevanje i obostrano poštovanje, u kom partneri pomažu jedno drugom (ako nemaju preteranu potrebu za posedovanjem), spoj je koji daju ova dva znaka.

Ovan i Jarac

Ako je u ovoj vezi žena Ovan, nju može odbiti proračunatost Jarca koji sve čini za prestiž u društvu. Jarca može iznervirati potreba Ovna da je nešto novo uvek u blizini, večita istraživanja koja Ovan voli i koja su mu potrebna. Dva različita temperametna u svakom pogledu, pa je veoma teško održati ovakvu vezu.

Ovan i Vodolija

Šta Vodolija izmisli - Ovan realizuje. Odnos pun novih ideja i ostvarenih projekata, ali uz mnogo nesuglasica, bez mira i opuštenosti. Jedna burna i živahna kombinacija u kojoj oba partnera žele da sačuvaju svoju slobodu. Ovakvi odnosi imaju većih izgleda za duži zajednički život od svih susreta Ovna sa nekim od ostalih znakova.

Ovan i Ribe

Suprotnosti se privlače - to je veza Ovna sa Ribama. Za Ovna, Ribe su sanjalice, suviše spore, promenljive i neverne, i nikad ih ne mogu razumeti. Ovakve veze mogu dugo trajati, ali Ovan nikad neće biti taj koji je kriv za raskid.

Video: Evo kako svaki horoskopski znak želi da mu tepaju u vezi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lea

    12. jul 2020 | 21:20

    Ja pod ovnom a muz strelac 😀.

  • Bikuša

    12. jul 2020 | 22:09

    Bila sa ovnom godinama u vezi. Smorio me samo tako. Hteo da upravlja mojim mišljenjem, ukusom i životom. Vole ludacki, svakako.

  • Moi

    12. jul 2020 | 21:50

    Ovan i škorpija - put u pakao direktno. Toliko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA