≫ 

Ova nedelja biće ubedljivo najgora za ova tri horoskopska znaka: Nećete se lepo osećati

Vatreni znakovi neće baš tako dobro reagovati na vladavinu vode, odnosno Raka čiji je ovo mesec.

  • 5
film the heat foto: printscreen/youtube/@HOLLYWOOD

Ako pripadate jednom od sledećih znakova jedno je sigurno - i te kako ćete intenzivno osetiti vladavinu Raka. Hajde da kažemo, pomalo i preterano.

Evo na koje će znakove vladavina Raka najviše uticati.

Ovan želi sve da menja

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Dobićete jasnu sliku kako želite da izgleda vaš dom i koga želite u svom okruženju. Ne morate se vraćati svojim korenima, ali pogledajte kako njih možete iskoristiti za lični napredak. Zapamtite da ćete upravo zahvaljujući svojim korenima biti jači nego inače. Rast ne znači da treba u potpunosti da se promenite, već da radite najbolje u skladu sa svojim mogućnostima. Prepustite se i donosite odluke u hodu, ali tako da one budu u skladu sa životom koji želite da imate

Lav želi da se isključi iz svega

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Tražite magiju u svemu. Ljudi možda nisu uvek tako glamurozni ili primamljivi, a to vas tera da pobegnete od svih i svega i nađete se na nekom lepšem mestu. Nema razloga da se borite sa svojim instiktima, ali morate da nađete balans između potrebe za begom i prisustvom u realnosti. Ako se sklonite iz sadašnjosti, možda se nećete tako lako vratiti u nju. Jednom nogom uvek budite na zemlji kako ne biste previše poleteli.

Strelac je previše emotivno uzrujan

Horoskop 2018 strelac Foto ilustracija: Telegraf

Možda tražite nešto što će vas sada u potpunosti kompletirati - bilo da je reč o osobi, poslu ili uspehu bilo koje vrste. Postoji neki jaz koji želite da popunite. Međutim, što više pokušavate da ga ispunite, to se on čini većim. Zapamtite da ste onakvi kakvi jeste. Osetite zemlju pod nogama, osetite vazduh oko sebe i koncentrišite se na otkucaje svoga srca. Ništa ne nedostaje, zar ne?

Video: Ovo su najveći paničari horoskopa. Da li ste među njima?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA