≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova 2 horoskopska znaka čine najsavršeniji par horoskopa: Njihova veza je predodređena da traje!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Njih dvoje čine par iz snova

  • 25
Ljubavni par Foto-ilustracija: Pixabay

Ova dva horoskopska znaka se najviše podudaraju i smatraju se savršenim astro parom!

U istoriji postoje zloglasni parovi: Romeo i Julija, Boni i Klajd, Antonije i Kleopatra. Ali malo je parova tako avanturističkih i divljih kao što su Strelac i Ovan.

Smatraju se kompatibilnim na više načina; u prijateljstvu, ljubavi, pa čak i poslu.

Njihova energija je zarazna, njih dvoje imaju sposobnost da nasmeju svet dok jedno drugome donose mir.

Ako pitate astrologe, sigurno će vam reći da je ovaj zodijački par predodređen da traje.

Ovnovi vole avanture, a Strelci da putuju

Zajedno, oni mogu biti savršeni putnici. Jedna od najboljih osobina odnosa Ovna i Strelca je ta što retko dosade jedno drugome. Ovnovi će se rado upustiti u ma, baš svaku avanturu, a Stelci će ih slepo pratiti.

Horoskop Foto: Pixabay


Ovnovima je potrebna iskrenost, a Strelci su otvoreni

Ovi znakovi su prepoznatljivi po velikim ciljevima i motivaciji, i često ulivaju svoju energiju u one koje vole bez mnogo zadržavanja. Ovnu je potrebna sloboda, dok Strelac ne voli da se oseća vezanim. Pripadnici ovih horoskopskih znakova smatraju da su najsrećniji kada su im duše slobodne, pa se  neće ograničavati i sputavati.. Ovo je retko partnerstvo u kojima se partneri neće međusobno gušiti.

Ovan mrzi negativnost, a Strelac je optimista

Ovaj par privlači sreću i uzbuđenje. Kada su njih dvoje u pitanju, reč "dosada" doslovno ne postoji.  Ovan je često vođa dok Strelcu ne smeta da ga sledi, sve dok postoji međusobno razumevanja i interesovanje. Međutim, ponekad se Strelac može umoriti od bahatog ponašanja Ovna, a Ovan se može iznervirati spontanošću Strelca i činjenicom da ne isplanira detaljno stvari.

horoskop, ljubav Foto: Pixabay.com

Međusovno razumevanje

Ako se Ovan i Strelac nađu u svađi, verovatno će se brzo pomiriti. Oboje su veoma temperamentni i kada su ljuti mogu da pokažu sve svoje negativne osobine. Strelac se često kaje kada u raspravama izgovori stvari koje ne misli, a Ovan je prepoznatljiv po teatralnosti.  Ipak, ovi horoskopski znakovi verovatno neće imati ozbiljne probleme u svom odnosu. Može se desiti da stave vezu na pauzu i kada su oboje spremni rešiće da nastave.

Ovan i Strelac vole iste stvari

Ovo je par dinamičnih snaga. Ti romantični i fizički odnosi imaju tendenciju da budu intenzivni i vatreni. Oboje su strastveni u srcu, nežni na dodir i ne boje se intimnosti.

Horoskop Foto: Pixabay

Ovan i Strelac mogu da razgovaraju o bilo čemu. Oni imaju nestvaran način komunikacije i nikada nemaju problem da pronađu teme za razgovor. Zajedno njih dvoje mogu čekati izlazak sunca, razmenjujući tajne svemira i unutrašnje istine koje su otkrili na svojim putovanjima... On dopunjuju rečenice jedno drugome, razvijajući svoj tajni jezik koji se sastoji iz internih šala. Zbog toga njih dvoje neće moći da uspeju ako imaju vezu koja se zasniva na laži.

Video: Ko je pravi parti manijak među horoskopskim znakovima

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA