≫ 

3 horoskopska znaka za koja nikada ne biste rekli da su toliko "čudni" u krevetu

Neobični fetiši njihov su fah

  • 11
erotika seks stomak foto: pixabay.com

Poznato je da neki horoskopski znakovi toliko vole seks da čak to ni ne kriju, a među njima su Škorpija ili Lav. Ali, postoje i oni horoskopski znakovi koji su krajnje čudni u seksu, te imaju neobične fetiše, a da to nikada na prvi pogled ne biste rekli.

Evo i koji su:

Vodolija

Skloni su tome da svoj privatni život čuvaju za sebe, pomalo su čak i usamljeni, a obožavaju nekonvencionalne stvari. Tako vole seks u kancelariji, kuhinji, pa i spavaćoj sobi i ne boje se da eksperimentišu u seksu. Boje za telo, igračke i seksi-uloge su verovatno na njegovoj listi želja. Ovaj snažan i maštoviti znak stimulisaće vam i telo, i maštu.

Bik

Potrebno im je malo vremena da upoznaju svog seksualnog partnera. Kako bude sve opušteniji sa vama, počeće i da istražuje sve perverzije i fetiše. Osećaj luksuza za Bika znači da neće razmišljati dva puta da poseti seks šop i smisli zanimljiv način za predigru. Previše je seksualno stimulisan, te obožava senzualnost, a u seksu je prosto nezasit.

Devica

Najpažljiviji znak horoskopa. Toliko je zabrinut za život, da mu je potrebno nešto što će ga osloboditi od te brige, a to je upravo seks. Dok bi ostali znakovi tek tako pristupili sado-mazo seksu, Devica će pročitati sve o tome i početi da vežba. Obožavaju vezivanje, masturbaciju i voajerizam. Opsednuti su kontrolom, pa će ga jako paliti igre moći.

Video: Ko je pravi parti manijak među horoskopskim znakovima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA