≫ 

NEDELJNI HOROSKOP: Jarčevi neka se spreme za tajnu vezu, Vage očekuju lepe vesti

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

  • 3
horoskop zodijak foto: pixabay.com

Nedeljni horoskop donosi velike promene i obilje prilika na ljubavnom i poslovnom planu.

Budite spremni za nove izazove.

www.astrousluge.com

OVAN

Horoskop 2018 ovan Foto ilustracija: Telegraf

Sudbina vam je naklonjena u narednom periodu, pa na polju posla možete da očekujete pozitivne pomake i značajne promene. Na polju ljubavi vam dolazi prilika za neku avanturu. Na polju zdravlja vam sledi period u kojem ćete biti opušteni, rasterećeni i zadovoljni. Osećate se dobro i imate puno energije u sebi.

BIK

Horoskop 2018 bik Foto ilustracija: Telegraf

Polje finansija vam ide jako dobrim tokom. U narednom periodu ćete biti sve zadovoljniji svojom zaradom. Na polju emocija pokazujete posesivnost ali nemate veće probleme u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja neće biti većih problema ako ne budete konzumirali alkohol i ako budete spremni da vodite računa o sebi.

BLIZANCI

Horoskop 2018 blizanci Foto ilustracija: Telegraf

Moguće je da ćete na poslovnom polju imati neke manje nesuglasice sa saradnicima. Kada je u pitanju ljubav, voljena osoba vam pokazuje da je spremna da se maksimalno potrudi oko vas. Na polju zdravlja vam sledi faza u kojoj mozete da budete skloni gojenju pa o tome povedite računa. Pazite na svoju ishranu.

RAK

Horoskop 2018 rak Foto ilustracija: Telegraf

Imate želju da ostvarite proišrenje posla. Vaše ambicije rastu i spremni ste za nešto više. Na polju ljubavi vam sledi period u kojem ćete uživati sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas period u kojem možete da budete skloni manjim problemima sa jetrom i holesterolom pa povedite računa.

LAV

Horoskop 2018 lav Foto ilustracija: Telegraf

Imaćete dosta sreće na polju posla tokom tove nedelje. Ne očekuju vas veći problemi. Kada je u pitanju ljubav, sledi vam faza koja vam donosi poznanstvo i zaljubljivanje u novu osobu. Na polju zdravlja vam dolazi period u kojem možete da budete skloni manjim problemima sa srčanim sistemom.

DEVICA

Horoskop 2018 devica Foto ilustracija: Telegraf

Moguće je da osećate da su u vašem bliskom okruženju prisutna razna previranja na poslu i da imate nestabilnu situaciju. Kada je u pitanju ljubav, sledi vam period koji donosi manju krizu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vam je probavni trakt osetljiv pa biste trebali da vodite računa o svojoj ishrani.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA